Zakelijk verblijf FAQ

Beste Vakantiepark Nederland

Villapark Eureka

Beste vakantiepark Nederland

Op vakantie bij het beste vakantiepark van Nederland? Dan zit u bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Ons vakantiepark staat al jaren in de Top 5 van mooiste en schoonste vakantieparken van Nederland. Door de centrale ligging in Twente kunt u alle kanten uit. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige kunststadje Ootmarsum, ga winkelen in Enschede of Hengelo of ga het kasteel van Bad Bentheim bezoeken. Of ontdek het grensgebied en het Twentse coulissenlandschap op de fiets.

TOP 5 Vakantiepark ZOOVER

Al jaren staat Villapark Eureka in de TOP 5 van beste vakantieparken van Nederland:
2021: over 2021 is er geen verkiezing gehouden, maar wel een gouden Award gewonnen ivm een hoge score van 9,8
2020: 2e plek
2019: 1e Plek
2018: 3e Plek

Top Beoordeling van 4,7 op Google

Ook op Google staan we zeer goed genoteerd met een 4,7 gemiddeld. We doen ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. Op het park kunnen de kinderen heerlijk spelen en Twente wordt niet voor niets "landgoed van Nederland" genoemd. Ook in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Daarnaast ligt Villapark Eureka midden in de natuur op een groot landgoed met o.a. een zwemmeer met zandstranden, waterspeeltuin, klimbos, mountainbike route en nog veel meer. 

Waarom kiezen voor Villapark Eureka?

  • Kleinschalig familiepark op een groot landgoed
  • Al jaren in de Top 5 beste vakantieparken van Nederland
  • Midden in de Twentse natuur
  • Volop ruimte om te wandelen, fietsen en spelen
  • Alle bungalows zijn vrijstaand op 600-800m2 per bungalow

 

Een vakantiehuis boeken bij Eureka

Zodra u weet welk vakantiehuis u wilt huren op ons vakantiepark, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen, midden in de natuur van Overijssel. Als u een vakantiehuis besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland