Zakelijk verblijf FAQ

Familie weekend

Familie weekend

Familieweekend

Op zoek naar een mooie locatie voor een onvergetelijk familieweekend? Bosvillapark Eureka is uitermate geschikt voor een weekendje weg met de hele familie. Voor zowel kinderen als volwassenen is er genoeg te doen op het park en in de directe omgeving. Er zijn faciliteiten op het bungalowpark aanwezig voor baby’s, peuters, kleuters en tieners. De omgeving leent zich uitstekend voor gezamenlijke activiteiten. Wat dacht u van klootschieten? Of een sportieve uitdaging op het Avatarz Nature park? Ook zitten er 2 evenementenorganisatie op Het Hulsbeek. De mogelijkheden zijn heel divers!

Familie weekend

Bungalows voor een familieweekend

Op Bosvillapark Eureka zijn diverse soorten bosvilla’s te vinden die de perfecte accommodatie vormen voor een familieweekend. Zo hebben we villa’s voor 4 tot 6 personen, maar ook voor 10 tot 12 personen. Al onze bosvilla’s zijn ruim opgezet. Ze beschikken over een grote woonkamer, ruime keuken en groot terras met luxe stoelen. De keuken is voorzien van een complete inventaris, waaronder vaatwasser, magnetron, oven en koelkast. Heeft u een grote familie? Dan is het ook mogelijk om twee 10-persoons vakantiehuizen naast elkaar te boeken. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op het park is er voor kinderen van alles te beleven. Bij mooi weer kunnen ze zich uitstekend buiten in de natuur vermaken. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving waar kinderen elke dag weer lekker kunnen ravotten, struinen in de natuur en speuren naar de leukste outdoor speelplekken. Al speurend in het bos zijn de leukste speelplekken verscholen. Verder vindt u op het park:
• Schommels
• Klimrekken
• Kabelbaan
• Trampolines
• Tafeltennistafels
• Midgetgolf
• Kinderboerderij
• Voetbalveld
• Volleybalveld
Mocht het weer een beetje tegenzitten, dan hebben wij nog een overdekt speelparadijs van meer dan 600m2. Kinderen kunnen hier lekker klimmen, spelen en glijden.

Het Hulsbeek

Wil u met de familie kanovaren, klootschieten, paintballen of iets anders ondernemen. Vraag u dan eens bij Hulsbeek Events of Outdoor Challenge Park op het Hulsbeek naar de mogelijkheden.

 

 

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland