Zakelijk verblijf FAQ

Fietsvakantie Nederland

Bent u een echte fietser? Ontdek dan het prachtige Twentse coulissenlandschap (Overijssel) op de fiets. In de nabijheid van Villapark Eureka is er meer dan 1000 km aan fietsroutes. Bezoek eens natuurgebied het Lutterzand of het kunststadje Ootmarsum. Ook Bad Bentheim en de Duitse grensstreek zijn makkelijk bereikbaar op de fiets.

Neem je eigen fietsen mee of huur een fiets of elektrische fiets bij Villapark Eureka. Vanaf ons vakantiepark zijn er diverse prachtige fietsroutes met leuke tussenstops.

Fietsvakantie Eureka

Verken de omgeving per fiets 

Bosvillapark Eureka is een 5-sterren vakantiepark verscholen in de Twentse bossen. Het park is ruim opgezet zodat u veel ruimte en privacy heeft. De luxe bungalows staan op een zonnige plek in het bos, waar u volop kunt genieten van rust, ruimte, luxe en privacy. ’s Ochtends wordt u gewekt door fluitende vogels en gedurende de hele dag kunt u onverwachte bezoekers tegenkomen zoals eekhoorns, konijnen en reeën. U wordt bij ons hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkere koek. U zult verrast zijn door de Twente gastvrijheid en de prachtige omgeving waar Bosvillapark Eureka gevestigd is.

Kijk verder

Omgeving

Omgeving

De omgeving van Bosvillapark Eureka is groen en rustig, maar evengoed gezellig en bruisend.

Lees meer
Het park

Het park

Natuur, rust en privacy maar met alle voorzieningen die u nodig heeft. Dit vindt u allemaal op ons bungalowpark.

Lees meer
Bungalows

Bungalows

Met welke Twentse bosvilla doen we u een plezier? Van luxe bosvilla tot familievilla met wellness.

Lees meer
Over Eureka

Over Eureka

Een vakantiepark in Twente (Overijssel) met 55 luxe bosvilla's. Hoe zijn we begonnen? En hoe zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn?

Lees meer
Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland