Zakelijk verblijf FAQ

Hotel Enschede

Villapark Eureka

Hotel nabij Enschede

Bosvillapark Eureka Eureka ligt op slechts 11 km van Enschede. Onze riante long stay hotel appartementen hebben de sfeer en het comfort die het leven aangenaam maken. Je kunt je er prima opladen zodat je de volgende werkdag weer topfit de deur uitgaat.Wil je na een drukke dag tot rust komen, dan zijn er volop mogelijkheden. Van uitgebreide wellness faciliteiten tot en met een Finse sauna.

Hotel appartementen met extra's op maat

Onze hotel appartementen zijn van alle gemakken voorzien, ze beschikken over een ruime woonkamer met groot terras, een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers en minimaal 1 volledig uitgeruste badkamer. Daarnaast bieden we ook prachtige hotel appartementen met gratis sauna faciliteiten*, hier kun je helemaal tot rust komen na een dag hard werken. Bovendien bieden we de volledige hotelservice. Alle hotel appartementen beschikken namelijk over een gratis Wi-Fi verbinding, de bedden worden opgemaakt en we bieden de optie om ontbijt, lunch en diner te laten verzorgen.    

Voor korte of lange tijd in een prachtige omgeving

Bij Bosvillapark Eureka zijn de mogelijheden flexibel. Kies voor onderdak voor korte (vanaf 4 nachten) of lange tijd. Onze hotel appartementen zijn schitterend gesitueerd in de rustgevende natuur van het Hulsbeek. Een groot recreatielandgoed waar je ook geweldig kunt wandelen en fietsen. De faciliteiten voor sportief bewegen, golfen en entertainment zijn nooit ver weg.

Wil je naast het werken ook genieten van de mooie stad Enschede? Enschede is echt een levendige stad waar voor ieder genoeg te beleven is. Of je nu van winkelen houdt of toch liever naar het museum gaat, er zijn voldoende mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal highlights van Enschede op een rij gezet.

Winkelstad Enschede

Op circa 11 kilometer van Villapark Eureka vind je de bruisende stad Enschede. Enschede is de grootste winkelstad van Twente met een compleet aanbod van winkels en restaurants. Op de dinsdag en zaterdag is er een gezellige markt op het van Heekplein en op de donderdag heeft Enschede koopavond, de winkels zijn dan t/m 21.00 geopend. Naast de bekende winkelketens, zoals bijvoorbeeld de Primark, Zara en Mediamarkt, tref je in Enschede ook leuke lokale winkels en boetiekjes aan. Neem bijvoorbeeld Lederwaren winkel Engbers Bags Travel & More, luxe schoenenwinkel Ten Eekelder en kaas en noten-speciaalzaak de Leckernij. Kijk ook eens bij het gezellige plein op de oude markt. Hier vind je een verscheidenheid aan goede restaurants, leuke cafés en gezellig barretjes. Wist je dat Enschede zijn eigen stadsbrouwerij heeft? Stanislaus Brewskovitch, met eigen winkel, café en biertuin.

Cultuurstad Enschede

Behalve dat Enschede een hele leuke winkelstad is, heeft Enschede nog veel meer te bieden. Als oude textielstad zijn er een aantal musea die het verleden van Enschede mooi weergeven. In de wijk het Roombeek (de wijk die tijdens de vuurwerkramp in 2000 grotendeels opnieuw opgebouwd moest worden), staat de Museum Fabriek. Dit is geen traditioneel museum, verschillende thema’s zijn samen in één museum gebracht. Je wordt verrast, raakt verwondert en gaat zelf aan de slag. Het Rijksmuseum Twenthe daarentegen is een wat traditioneler museum. Met zijn zeer uitgebreide kunstcollectie is het Rijksmuseum Twenthe een museum voor beeldende kunst. Naast deze twee en andere musea tref je in Enschede ook poppodia en bioscopen. Tip om te doen: een stadswandeling die je meeneemt naar de mooiste plekjes van Enschede!

Hotel in Enschede boeken

Ben je geïntereseerd in deze hotel lodges nabij Enschede? Klik dan hier voor meer informatie over zakelijke verblijven of neem telefonisch contact met ons op, dan informeren we u persoonlijk over al onze mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden op: 074-277 66 88. 

 

*Vraag ons naar de voorwaarden

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland