Zakelijk verblijf FAQ

Hotel Twente

Villapark Eureka

Hotel in Twente

Bosvillapark Eureka Eureka ligt midden in hartje Twente. Onze riante long stay hotel appartementen hebben de sfeer en het comfort die het leven aangenaam maken. Je kunt je er prima opladen zodat je de volgende werkdag weer topfit de deur uitgaat.Wil je na een drukke dag tot rust komen, dan zijn er volop mogelijkheden. Van uitgebreide wellness faciliteiten tot en met Finse sauna.

Hotel appartementen met extra's op maat

Onze hotel appartementen zijn van alle gemakken voorzien, ze beschikken over een ruime woonkamer met groot terras, een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers en minimaal 1 volledig uitgeruste badkamer. Daarnaast bieden we ook prachtige hotel appartementen met gratis sauna faciliteiten*, hier kun je helemaal tot rust komen na een dag hard werken. Bovendien bieden we de volledige hotelservice. Alle hotel appartementen beschikken namelijk over een gratis Wi-Fi verbinding, opgemaakte bedden en we bieden de optie om ontbijt, lunch en diner te laten verzorgen.   

Voor korte of lange tijd in een prachtige omgeving

Bij Bosvillapark Eureka zijn de mogelijheden flexibel. Kies voor onderdak voor korte (vanaf 4 nachten) of lange tijd. Onze hotel lodges zijn schitterend gesitueerd in de rustgevende natuur van het Hulsbeek. Een groot recreatielandgoed waar je ook geweldig kunt wandelen en fietsen. De faciliteiten voor sportief bewegen, golfen en entertainment zijn nooit ver weg.

Wil je naast het werken ook genieten van de prachtige omgeving in Twente? Er zijn namelijk tal van mogelijkheden en activiteiten in het mooie Twente. Hieronder hebben we een aantal highlights op een rij gezet.

Activiteiten in Twente

Vanuit Villapark Eureka is er heel veel te ondernemen in Twente. Zo is Twente echt een prachtige omgeving om heerlijk te fietsen of te wandelen. Wij beschikken over eigen wandel- en fietsroutes, die je direct vanaf ons park de weg wijzen. Op deze manier hoef je niet eerst op zoek naar het startpunt van de route. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om fietsen te huren, van e-bikes tot mountainbikes, klik hier voor meer informatie over de fietsverhuur.

Wil je toch liever iets minder actiefs doen en meer ontspannen? Dan is Sauna Saré  een echte belevenis. Op 1,5 km van ons park bevindt zich deze Thermen, met 10 verschillende sauna’s, (stoom)baden, rustruimtes en een beautycentrum.   

Bezienswaardigheden in Twente

Je hoeft je zeker niet te vervelen als je verblijft in Twente, er zijn namelijk enorm veel bezienswaardigheden in de buurt. Voor jong, oud, er is echt heel veel te beleven. Zo bevindt landgoed Kaamps zich heel dichtbij ons park, een kaasboerderij waar rondleidingen, workshops en nog veel meer geven worden. Daarnaast zijn er verscheidene landgoederen die u kunt bezoeken, bijvoorbeeld Landgoed Singraven.  Alle actuele bezienswaardigheden kun je hier vinden. 

Winkelen in Twente

Hou je meer van de grote stad? Dan is de binnenstad van Enschede echt een bezoekje waard. Enschede is een kleine 20 minuten rijden vanaf het park en daar vind je echt alles. De gezelligheid van de oude markt met ontzettend veel restaurants en gezellige cafés, grote winkelketens zoals de Zara, Costes en de Primark. Maar ook veel speciaalzaken die uniek zijn hier in Twente. Wil je toch liever dichterbij winkelen? Dan zijn Oldenzaal en Hengelo ook aanraders.

Hotel in Twente boeken

Ben je geïntereseerd in deze hotel lodges in Twente? Klik dan hier voor meer informatie over zakelijke verblijven of neem telefonisch contact met ons op, dan informeren we u persoonlijk over al onze mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden op: 074-277 66 88. 

 

*Vraag ons naar de voorwaarden

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland