Zakelijk verblijf FAQ

Tips

Omgeving

Tips

 

 Nacht van de Nacht

Zaterdag 28 oktober Nacht van de Nacht & Halloween

Zaterdag 28 oktober zijn er allerlei activiteiten in de buurt omtrent de Nacht van de Nacht en Halloween. IVN Oldenzaal organiseert bijvoorbeeld een gratis spannende gezinsontdekkingstocht door het donker. Cosmos Sterrenwacht heeft de Nacht van de Nacht Kindersterrenkijkavond. Ook is er in Hengelo van alles te doen op zaterdagavond, zo zijn er winkels geopend en kan je griezelen in de stad. Ook familiepretpark De Waarbeek organiseert een hele dag Halloween van 10:00 tot 20:00.

 Herfstwandeling Beuningen

Herfstvakantie activiteiten

In de herfstvakantie is er van alles te doen in de omgeving. Bijvoorbeeld bij Techniekmuseum Heim of bij Natura Docet Wonderyck. Kijk voor het programma op:

Vakantieprogramma Natura Docet
Doemiddagen Techniekmuseum Heim

 Landgoed Twente Fair

Landgoed Twente Fair de Lutte 28 en 29 oktober

Op 28 en 29 oktober 2017 vindt de elfde editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2017. Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Kijk voor openingstijden en prijzen op landgoedtwentefair.nl

 Fietstocht Natuurlijk Proeven

Fietstocht natuurlijk proeven

Een bijzondere fietstocht door Ootmarsum-Dinkelland. Tijdens deze prachtige route(s) komt u langs de mooiste plekjes. Proef ondertussen van de vele natuurlijke streekproducten, die Twente kent. Het is inmiddels een beproefd concept: fietsen én onderweg lekkere gerechtjes. Geniet van de natuur, cultuur en het natuurlijke eten. U kunt kiezen uit een fietsroute van ca. 25 of van ca. 40 km. Dus ook geschikt voor families met jonge kinderen.

Voor meer informatie: natuurlijk proeven

 Streekmarkt Delden

Streekmarkt Delden - elke 1e zaterdag van de maand

Het plekje roept de sfeer op van een Frans of Spaans stadje waar lokale boertjes hun producten verkopen en waar op de kleine terrasjes de lekkerste gerechtjes worden aangeboden, gemaakt van echte streekproducten. De markt is van 9 tot 15 uur bij de Oude Blasiuskerk in het centrum van Delden.

Meer informatie 

 Zuivelboerderij Kaamps

Rondleiding Zuivelboerderij Kaamps

Hier kunt u zien hoe vandaag de dag op een boerderij wordt gewerkt en hoe van melk verschillende Boer Herbert zuivel- en kaasproducten gemaakt worden. De rondleiding vindt iedere dinsdag plaats van 10:00 uur tot 11:30 uur bij Kaamps in Deurningen. Ook kun je deelnemen aan een Workshop Kaasmaken! Leer het vak van de kaasmeester door jouw eigen kaas te maken die je achteraf natuurlijk ook mee naar huis mag nemen!
Iedere maand kun je op inschrijving meedoen aan de workshop.

Voor meer informatie: Zuivelboerderij Kaamps

 Ootmarsum

Dagje Ootmarsum

Kom een dagje cultuur snuiven en laat u inspireren in het pittoreske stadje Ootmarsum. Lekker shoppen in het gezellige centrum en u laten verwennen met een kop koffie en lunch bij de deelnemende horecazaken.

Dit arrangement, à € 14,50 p.p. is verkrijgbaar bij de VVV Ootmarsum. Inclusief Stadswandeling Ootmarsum, tegoedbonnen (voor koffie en lunch), kortingsbonnen, shopping guide en stadskaart

 Singraven

Rondleiding Huis Singraven

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag om 11:00 en om 14:00 uur in de maanden april tot en met oktober is er een rondleiding bij Huis van Singraven. Duur van de rondleiding: 1,5 uur. Prijs: € 8,= pp.

Kaarten voor de rondleiding zijn verkrijgbaar bij de landgoedwinkel van Singraven, tegenover restaurant de Watermolen. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding door het Huis. Een ervaren gids gaat met u mee door het Huis en toont u de waardevolle kunst-, antiek- en meubelcollectie die door de laatste bewoner van het Huis, de heer Laan, bijeen gebracht is. Zie ook singraven.nl

 

 

 

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland