Zakelijk verblijf FAQ

Nieuws

 

Last Minute

We hebben nog een paar leuke last-minutes voor u!

Bel ons voor de mogelijkheden op T: 074 2776688 of boek online!

Boxsprings villapark Eureka

Nieuwe boxsprings en matrassen

We zijn nog druk bezig alle bungalows te voorzien van nieuwe boxsprings en matrassen! 

Nieuwe vloeren Eureka

 

Nieuwe vloeren

 

Alle bungalows krijgen naast nieuwe boxsprings ook nieuwe vloeren boven. Alle vloerbedekking wordt de komende tijd vervangen. 

 

Verbouwing Villapark Eureka

Verbouwing bij Villapark Eureka

Wij zijn gestart met de complete verbouwing van één van onze bungalows. Nieuwe slaapkamers (en bedden), nieuwe badkamers en een nieuwe keuken. Deze bungalow zal in juni klaar zijn!

Vernieuwing Villapark Eureka

Vernieuwing bij Villapark Eureka

We zijn bij Villapark Eureka bezig met veel nieuwe projecten zoals een back office bij de receptie, de complete restyling van enkele bungalows (waaronder o.a. een nieuwe badkamer en keuken), de aanleg van de laatste verharde paden en nieuwe infomappen in alle villa's.

Zoover winnaar 2016

Wij zijn 8e!

In september 2016 hebben we in Utrecht de Zoover Award in ontvangst mogen nemen. Van de ruim 550 parken in Nederland zijn we op een hele mooie 8e plek geëindigd in de categorie vakantieparken / bungalowparken! Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Dankzij jullie positieve reacties hebben wij deze plek weten te bemachtigen. Bedankt! 

 Aanleg glasvezel

Snelle Wifi door aanleg glasvezel 

Villapark Eureka ligt op het prachtige landgoed het Hulsbeek. Een hele mooie omgeving, maar soms is de internetverbinding iets trager. Sinds november 2016 zijn wij echter aangesloten op het glasvezelnetwerk.  Zo kunt u ook gebruik maken van een snelle internetverbinding!

online boeken Villapark Eureka

Vanaf nu kunt u online boeken!

Onze nieuwe website is voorzien van heel veel gemakkelijke dingen. Zo kunt u online al kijken welke villa's wij beschikbaar hebben en vervolgens kunt u direct online boeken. Omdat alles nog nieuw is, kan het voorkomen dat u nog kleine foutjes tegenkomt. Is er iets waar u niet uitkomt, of heeft u problemen met uw online boeking? Laat het ons dan weten. Want hoe meer tips, hoe beter onze service!

Toch liever het oude vertrouwde contact met onze receptiemedewerkers? Bellen of mailen is natuurlijk altijd mogelijk. 

 

 

 

 

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland