Zakelijk verblijf FAQ

Nieuws

 

Buitensauna nu te boeken

Hebben jullie hem al gezien? We hebben bij een van onze bosvilla's middenin de natuur een blokhut staan met Finse- en infraroodsauna! Dat is genieten!

Vernieuwde brochure

Onze Villapark Eureka brochure hebben wij voorzien van nieuw beeldmateriaal na diverse verbouwingen van villa's. Bekijk de brochure nu hier.

Volop in ontwikkeling

Ook in 2022 blijven we ons bosvillapark ontwikkelen. Er wordt dit jaar weer volop gewerkt aan het vakantieplezier van onze gasten. En er worden opnieuw enkele bungalows verbouwd.

 

Aanleg nieuwe paden

We zijn ook in 2022 nog volop bezig met de aanleg van nieuwe paden. Ook rondom de visvijver op ons park is een wandelpad aangelegd!

Cast "We Will Rock You" te gast bij Eureka

Tijdens de Try Out van de internationale musical We Will Rock You verblijft de cast bij Villapark Eureka. Zo kunnen ze heerlijk tot rust komen na vele uren op het podium.  En wij, als medewerkers, hebben het geluk dat we bij de Try Out aanwezig mogen zijn en kunnen genieten van dit geweldige optreden! Bekijk ook dit krantenartikel in de Tubantia.

 

Beste vakantiepark van Nederland!

Wat zijn we trots! In januari 2020 heeft het reviewplatform Zoover ons uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland 2019! Lieve vakantiegasten, allemaal erg bedankt voor jullie stemmen!

Lees hier het hele artikel.

Officiƫle Opening Eureka

Op 16 juni 1972 werd Eureka officieel geopend door de toenmalige burgemeester. Dit is al weer 49 jaar geleden!

Lees hier het hele artikel

Enthousiaste crew Musical "The Addams Family" te gast bij Villapark Eureka

De hele cast en crew van de schitterend musical 'The Addams Family' was bij ons te gast. Twee weken lang hebben zij kunnen genieten van de luxe en rust van Eureka na lange dagen van hard werken aan de musical. En wij hebben genoten van hun aanwezigheid. Ook mochten we, met alle medewerkers van Villapark Eureka, afgelopen dinsdag zelfs 1e rang meegenieten van de preview van de Musical "The Addams Family". Kijk hier voor meer informatie.

 

Enthousiaste toeristen op ons park

In dit interview vertelt een familie enthousiast over hun vakantie in Twente en hun verblijf bij Villapark Eureka. 

Toegangsweg naar vakantiepark

Het zandpad naar ons park is aangepast door de gemeente Oldenzaal! Villapark Eureka is nu vanuit Oldenzaal goed te bereiken via de verharde toegangsweg. 

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland