Zakelijk verblijf FAQ

Nieuws

 

Enthousiaste crew Musical "The Addams Family" te gast bij Villapark Eureka

De hele cast en crew van de schitterend musical 'The Addams Family' was bij ons te gast. Twee weken lang hebben zij kunnen genieten van de luxe en rust van Eureka na lange dagen van hard werken aan de musical. En wij hebben genoten van hun aanwezigheid. Ook mochten we, met alle medewerkers van Villapark Eureka, afgelopen dinsdag zelfs 1e rang meegenieten van de preview van de Musical "The Addams Family". Kijk hier voor meer informatie.

 

Lekkere verse broodjes in uw villa?

Wilt u lekker verse broodjes bij uw ontbijt? Ontbijtservice Twente kan dit voor u verzorgen. Al vanaf € 7,50 gratis bezorgd op ons park, 7 dagen per week. Uw broodjes worden tussen 07.00 en 8.30 bij u bezorgd. De ontbijtservice hangt uw broodjes, goed verpakt, aan uw voordeur. De folder van Ontbijtservice Twente krijgt u bij aankomst van ons.

Verbouwing

Enkele villa's zijn de afgelopen maanden verbouwd en dit najaar gaan we weer verder met nog enkele bungalows!

Enthousiaste toeristen op ons park

In dit interview vertelt een familie enthousiast over hun vakantie in Twente en hun verblijf bij Villapark Eureka. 

Toegangsweg naar vakantiepark

Het zandpad naar ons park is aangepast door de gemeente Oldenzaal! Villapark Eureka is nu vanuit Oldenzaal goed te bereiken via de verharde toegangsweg. 

Aanleg nieuwe paden en aanplant bomen

Het was een lange winter. Meerdere werkzaamheden zoals enkele wegaanpassingen en de aanplant van honderden nieuwe bomen worden versneld afgerond nu het voorjaar is begonnen.

Verbouwingen

De winterverbouwingen worden deze weken ook afgerond. Nieuwe badkamers met ruime inloopdouches, nieuwe keukens, PVC vloeren en bij één bosvilla speciale "sterrenkijk" vensters in de grote slaapkamer.

Zoover Awards plek 4 van Nederland

Woensdag 10 januari was de uitreiking van de Zoover Awards voor de beste accommodaties van Nederland. Hierbij zijn we uitgeroepen tot 4e beste park van nederland. In totaal deden er 661 accommodaties mee. We zijn hier erg blij mee en bedankten onze gasten voor alle positieve reviews!

Nieuwe boxsprings en matrassen

In januari zijn de laatste bungalows voorzien van nieuwe boxsprings en matrassen.

Nieuwe vloeren

Alle bungalows hebben naast nieuwe boxsprings ook boven nieuwe vloeren gekregen. Alle vloerbedekking is vervangen.

Verbouwingen

Wij zijn in november 2017 gestart met de complete verbouwing van nog twee van onze bungalows. Nieuwe slaapkamers (en bedden), nieuwe badkamers en een nieuwe keuken. 

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland