Zakelijk verblijf FAQ

Vacature meewerkend (echt)paar

Werken en wonen op een vakantiepark, midden in de natuur van een eeuwenoud landgoed? Het kan bij Villapark Eureka! Samen met een ander (echt)paar en een enthousiast team zorgt u ervoor dat onze gasten zich hier thuis voelen in een luxueuze maar vooral gemoedelijke sfeer.

Na een fijne samenwerking van ruim 8 jaar, gaat aan het einde van dit jaar één van onze huidige echtparen ons verlaten. Bosvillapark Eureka is dan ook op zoek naar een nieuw:

- Meewerkend beheerders(echt)paar (technische achtergrond)

U krijgt ieder een eigen rol. De één geeft ondersteuning aan de dames van het gastencentrum en zorgt er mede voor dat daar alles op rolletjes loopt. De ander is verantwoordelijk voor preventief technisch onderhoud en uitvoering van kleine reparaties. Dit in afwisseling met het al aanwezige echtpaar op parttime, 50% basis. Dit houdt in dat u om de week werkt en na iedere werkweek een week vrij bent. Meer uren (dagen) tot 100% is bespreekbaar.

Profiel
Voor dit werk is geen ervaring in de recreatie vereist. Eureka heeft géén horeca! Het contact met gasten is u op het lijf geschreven, u bent representatief, hartelijk, betrokken en gastvrij. U hecht beiden waarde aan degelijke kwaliteit en u heeft geen negen tot vijf instelling.

Voor de technische functie zijn twee rechterhanden, uitgebreide en jarenlange technische ervaring een vereiste. Bijvoorbeeld als service-, installatie- of keuken- of witgoedmonteur, medewerker technische dienst. U kunt na een intensieve inwerkperiode zowel zelfstandig als in samenwerking met de technische dienst alle voorkomende technische/elektrische storingen aan apparaten en installaties oplossen. U voert geen (zware) bouwtechnische werkzaamheden uit. Daarnaast fungeert u gedurende uw werkweek buiten kantoortijden als huismeester en toezichthouder.

Aanbod
Bosvillapark Eureka biedt u, naast een passende geldelijke vergoeding, volledig vrij wonen (zonder woonlasten, energie- en telefoonkosten) in een royale woning op het landgoed. Deze functie biedt ook een goed perspectief voor een energieke FLO’er of VUT’er. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Nieuwenhuis (eigenaar van het park): (06) 23 83 18 60.
Handgeschreven sollicitatie met motivatie en recente foto's graag richten aan Bosvillapark Eureka, Familie R. Nieuwenhuis, Reininksweg 7, 7562 PJ Deurningen. E-mailen mag ook: administratie@villapark-eureka.nl.

 

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland