Zakelijk verblijf FAQ

Vakantiehuisje

Villapark Eureka

Vakantiehuisje

Vakantie vieren in een vakantiehuis in Twente? Boek dan een vakantiehuisje bij Bosvillapark Eureka. Leuk met de kids, maar ook als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie met z’n tweetjes. Onze vakantiehuisjes zijn van alle markten thuis.

Vakantiehuizen Overijssel

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis in Twente, biedt Bosvillapark Eureka een goede uitkomst. En u heeft u de keuze uit een ruim assortiment vakantiehuizen. Gaat u voor een romantisch weekend weg? Dan heeft u misschien behoefte aan een vakantiehuis met sauna en allerlei andere luxe voorzieningen. Tijdens een vakantie met de kinderen is dit misschien overbodig. De speeltuinen op het park en de activiteiten in de omgeving zorgen dan al voor genoeg vermaak. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen, midden in de natuur van Overijssel.

Vakantiehuisje huren

Zodra u weet welk vakantiehuisje u wilt huren, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Als u een vakantiehuisje besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen op ons park!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland