Zakelijk verblijf FAQ

Vakantie Meivakantie

bij Villapark Eureka

Met vakantie in de meivakantie

Komt u ook naar Villapark Eureka in de meivakantie? Op het park, bij het Hulsbeek en in de directe omgeving is van alles te doen. Er zijn nog slechts enkele bungalows in de meivakantie beschikbaar!
Bekijk ook eens onze actuele tips.

BEKIJK HIER DE LAST MINUTES VOOR DE MEIVAKANTIE!

 

Saré Thermen & Beauty met gratis toegang

Er even tussenuit zonder kinderen? Ga dan gratis genieten bij Saré Thermen & Beauty, op loopafstand van ons park. Bekijk hier de mogelijkheden en voorwaarden voor Saré Thermen & Beauty.

Het Hulsbeek

Villapark Eureka ligt aan de rand van het Hulsbeek. Bij het Hulsbeek is er o.a. een speelbos, zandstrand, waterspeeltuin (+nieuw gedeelte in 2018), kartbaan, mountainbikeroute, manege en skatebaan. Bekijk hier het complete overzicht.

Meivakantie bij Natura Docet Wonderryck

Tijdens de meivakantie van 27 april t/m 5 mei 2019 organiseert Natura Docet Wonderryck Twente natuurlijk ook weer een programma vol extra activiteiten voor de hele familie. Met bijv. "duik in de wondere waterwereld", meet & greet met een echte python, knutselactiviteiten en nog veel meer. Meivakantie Natura Docet

Meivakantie bij Techniekmuseum Heim

Heb je zin om creatief en technisch bezig te zijn? Kom dan tijdens de meivakantie naar een van de Doemiddagen van Techniekmuseum Heim in Hengelo. 

Koningsdag 2019

In de omgeving van ons park worden er diverse activiteiten georganiseerd met Koningsdag. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Oldenzaal of Hengelo. Alle actuele tips staan hier.

En nog veel meer...

Natuurlijk is er in de omgeving (ook tijdens de meivakantie) nog veel meer te doen voor kinderen. Bekijk hier het overzicht!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland