Werken bij ons

Vacatures bij

Villapark Eureka

Werken bij ons

 

Werken bij Bosvillapark Eureka is het leukste wat er is. Je werkplek ligt midden in de natuur, je bent omringt met blije vakantiegangers en je werkt samen in een team van leuke collega's. Af en toe zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die deel uit willen maken van dit leuke team. 

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Schoonmaak medewerk(st)ers

"Hier hopen wij nog vele malen terug te komen.

Echt een TOP-park!"

Koeien_bij_Eureka.jpg
Middenin de Twentse natuur

Gelegen tussen de bomen, in de schitterende natuur van Noord-Oost Overijssel, vind je ons Villapark Eureka. In de nabijheid zijn leuke dorpjes te bezichten zoals bijvoorbeeld Ootmarsum, Denekamp en de Lutte. Hou je meer van steden? Enschede, Oldenzaal en Hengelo liggen op korte rijafstand. En wat te denken van de Duitse steden zoals Bad Bentheim en Münster?

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Rust en natuur

Bosvillapark Eureka is, en blijft, een 5 sterren vakantiepark waar rust en natuur centraal staan. We hebben een prachtige locatie aan de rand van landgoed Het Hulsbeek en onze gasten hebben volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Op Het Hulsbeek, maar ook op het park zelf, want de eekhoorntjes en vogels zijn vaste bezoekers bij de villa’s.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram