Over ons

Over Villapark Eureka

Van houten zomerhuisjes naar luxe bosvilla's 

Villapark Eureka, gelegen in de prachtige natuur van Noord-Oost Overijssel, biedt rust en privacy te midden van de bomen. Nabijgelegen dorpjes zoals Ootmarsum en Denekamp zijn een bezoek waard, terwijl steden als Enschede en Hengelo binnen handbereik liggen. Oorspronkelijk begonnen als houten zomerhuisjes, zijn onze accommodaties nu luxe boshuizen die gasten een warm welkom bieden en waar rust en natuur centraal staan. Lees hier meer over de overgang van houten zomerhuisjes naar luxe boshuizen.

 

Historie

Meer dan een halve eeuw geleden begonnen Albert en Annie Nieuwenhuis met de bouw van de eerste vier luxe huisjes op een perceel van 7.000 vierkante meter in de Twentse Bossen. Het park groeide gestaag, met veranderingen zoals de installatie van elektriciteit in 1967 en aardgas in 1972. In 1990 werd het park overgenomen door Remi Nieuwenhuis, die het heeft uitgebreid tot een luxe vakantiepark met 55 bosvilla's, geleid door hem en zijn vrouw Monique Nieuwenhuis. Wij vertellen graag meer over de historie van Villapark Eureka.

Modern maar toch ook authentiek!

Klein_rondje_receptie_villapark_Eureka.webp
Werken bij ons

Bij Bosvillapark Eureka werken is een geweldige ervaring. Je bevindt je te midden van de natuur, omringd door vrolijke vakantiegangers, en je werkt samen met een team van gezellige collega's. Soms zijn we op zoek naar nieuwe teamleden die graag bij ons willen komen werken. Bekijk hier onze huidige vacatures.

 
Wees Welkom!

Benieuwd naar Villapark Eureka? Kom gerust langs en ontdek alles over onze rijke geschiedenis en wat het betekent om deel uit te maken van ons team. Of je nu meer wilt weten over onze prachtige accommodaties, de ontwikkeling van het park door de jaren heen, of de mogelijkheden om bij ons te werken, wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. De koffie staat altijd klaar, dus voel je vrij om binnen te lopen en meer te ontdekken over ons park. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je een warm welkom te geven bij Villapark Eureka!

Duurzaamheid

Bosvillapark Eureka bevindt zich te midden van de bossen op recreatielandgoed Het Hulsbeek. Wij koesteren de natuurlijke schoonheid om ons heen en beseffen dat deze niet alleen voor ons vakantiepark van belang is, maar ook voor de rest van de wereld.

 

Daarom nemen we binnen onze bedrijfsvoering diverse duurzame maatregelen. Zo maken we gebruik van tijdschakelaars voor terraslampen, energiebesparende buitenverlichting en de nieuwste HR+ CV-ketels. De ramen van onze villa’s zijn voorzien van dubbel glas, wat stookkosten vermindert. We dragen zorg voor gescheiden afvalinzameling en recyclen groenafval. Bovendien vermijden we het gebruik van spuitmiddelen bij buitenwerkzaamheden. Lees hier meer over duurzaamheid en MVO.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram