Een vakantiewoning midden in de natuur

Villapark Eureka, met vele voorzieningen op maat

Een vakantie bij Bosvillapark Eureka

Genieten van een vakantiewoning in Twente, midden in de natuur? Boek dan een boshuis bij Bosvillapark Eureka. Leuk met de kids, maar ook als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie met z’n tweetjes. Op korte loopafstand van het Hulsbeek en diverse prachtige natuurgebieden.

 

Boek hier je vakantiewoning Boek hier je vakantiewoning

 

Een boshuis bij Eureka

Je hebt bij ons ruime keuze. Ga je voor een romantisch weekendje weg? Dan is een boshuis in Twente met luxe voorzieningen zoals een sauna en stoomcabine een uitkomst. Tijdens een vakantie met de kinderen is dit misschien overbodig. De speeltuinen op het park en de activiteiten in de omgeving zorgen dan al voor genoeg vermaak. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiewoningen, midden in de natuur van Overijssel.

Een boshuis in Twente, daar kom je tot rust

Vierkant_winter_zicht_op_vijver_Eureka.webp
Vakantiewoning huren

Wij hebben verschillende boshuizen allemaal gelegen in de Twentse natuur. Hier vind je de beschikbaarheid en prijzen. Boeken is al mogelijk binnen enkele muisklikken. Maar heb je liever telefonisch contact dan zijn wij bereikbaar via 074 - 277 66 88. Wij staan altijd open voor vragen of om extra informatie te geven over de vakantiehuizen of de omgeving. 

 

Comfort of Wellness? Maak hier je keuze Comfort of Wellness? Maak hier je keuze

 

 

Benieuwd naar een uitgebreide beschrijving van de boshuizen, kijk dan hier. Als je besluit een vakantiehuis midden in de natuur bij ons te boeken, nemen wij vervolgens nog even contact op om de details door te spreken. De koffie staat klaar en wij zien jullie graag verschijnen op ons park in Twente.

Nog niet overtuigd?

Hieronder geven wij een aantal hoogtepunten van ons Villapark Eureka gelegen in het Twentse landschap. Hiermee proberen wij een idee te geven van ons doel om natuur, rust en voorzieningen bij elkaar te brengen op ons kleinschalige vakantiepark. 

 

 

Hier kun je direct boeken Hier kun je direct boeken

 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram