Luxe Vakantiepark

Luxe bungalows midden in de natuur

Rust, wellness en privacy: daar draait het bij ons om

Luxe, rust en privacy

Ben je op zoek naar een luxe vakantiepark in Nederland? Dan zit je bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Luxe, rust en privacy: daar draait het bij ons om. Een vakantie moet vooral in het teken staan van genieten. Niet alleen in de boshuizen, maar ook op het bungalowpark zelf.

 

Kijk hier voor onze luxe vakantiehuizen Bekijk onze luxe vakantiehuizen

 

Luxe

Sommige mensen denken bij een luxe vakantiepark misschien aan een bungalowpark met villa’s vol kroonluchters, marmeren vloeren en gouden kranen. Zo zien wij dit niet. Bij ons betekent luxe vooral ontspanning. Denk aan de rust, de natuur, de privacy en natuurlijk onze luxe faciliteiten. Bijna alle bungalows op ons luxe vakantiepark beschikken bijvoorbeeld over een bubbelbad. Andere bosvilla's hebben daarnaast zelfs een sauna, een stoom-douchecabine en nog veel meer. Bekijk hier al onze Wellness Lekker ontspannen: dat is de luxe van Villapark Eureka.

"Waar rust, luxe en natuur samenkomen"

Klein_rondje_buitensauna_Eureka.webp
Vakantiepark met particuliere eigenaar

Bosvillapark Eureka is een van de weinige vakantieparken in Nederland met een particuliere eigenaar. Benieuwd hoe meerdere generaties eraan hebben gewerkt om dit op te bouwen? Lees dan snel over ons

 

Ontdek de luxe boshuizen Ontdek de luxe boshuizen

 

Onze opzet zie je terug in de persoonlijke benadering. Dit begint al bij het telefoongesprek waarin we alle voorkeuren bespreken. Hoe luxe wil je je boshuis hebben? Of kunnen wij iets extra's betekenen op bijvoorbeeld het gebied van zorg? Ook kun je bij aankomst op het park rekenen op persoonlijk praatje en een goede kop koffie.

Top 5 van Nederland

Op vakantie bij het beste vakantiepark van Nederland? Dan zit je bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Ons vakantiepark staat al jaren in de Top 5 van mooiste en schoonste vakantieparken van Nederland. Wij behalen al vele jaren de Gouden Zoover Award en op Google krijgen wij een top beoordeling van een 4,7. Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan hier voor onze beschikbaarheid en prijzen.

 

Waarom kiezen voor Villapark Eureka?
  • Kleinschalig familiepark op een groot landgoed
  • Al jaren in de Top 5 beste vakantieparken van Nederland
  • Midden in de Twentse natuur
  • Volop ruimte om te wandelen, fietsen en spelen
  • Alle boshuizen zijn vrijstaand op 600-800m2 per boshuis

Check hier de beschikbaarheid Check hier de beschikbaarheid

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram