Kinderboerderij en ponyrijden

Geitjes, konijntjes en ponyrijden

Kinderboerderij

Stel je voor, een zonnige ochtend op Villapark Eureka. Je hoort kids lachen en vogels fluiten terwijl je naar de kinderboerderij loopt. Daar aangekomen, zie je een stel schattige konijntjes en speelse geitjes. De kinderen zijn helemaal in hun element, knuffelen de konijntjes en rennen achter de geitjes aan. Het is geweldig om te zien hoe ze genieten van de natuur en plezier maken. Op Villapark Eureka draait het om deze simpele, maar prachtige momenten die je voor altijd bijblijven.

Op de kinderboerderij ontdekken kinderen

de magie van de natuur

Klein_rondje_gratis_ponyrijden_op_Eureka.webp
Ponyrijden

Ontdek het plezier van gratis ponyrijden op Villapark Eureka! Kinderen kunnen genieten van het ponyrijden op onze trampolineweide, recht voor het receptiegebouw. Buiten de vakanties organiseren we dit op zaterdag en tijdens schoolvakanties op zaterdag en dinsdag. Laat je kleintjes zich een echte ruiter voelen op onze vriendelijke pony's. Het is een geweldige manier om plezier te hebben en mooie herinneringen te creëren tijdens jullie verblijf op Villapark Eureka!

 

Op Villapark Eureka is er meer dan alleen ponyrijden op onze trampolineweide! Kinderen kunnen ook een ruiterdiploma behalen, een kijkje nemen op de stal en zelfs op de pony rijden in onze ruiterbak. Het is een complete ervaring waarbij kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook leren over deze dieren.

 

 

 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram