Op vakantie met de kinderen

Weer of geen weer, binnen & buiten, onbeperkt spelen

En zelf genieten van luxe en wellness in je eigen boshuus

Avontuur voor de deur

Al onze vakantiehuizen staan midden in het bos. Het avontuur begint meteen voor je eigen deur. Overal zijn leuke buiten-speelplekken te vinden. Met elk zijn eigen speeltoestellen.
Lekker ravotten in de bossen, nieuwe dingen ontdekken, struinen in de natuur, een wedstrijdje voetballen, ponyrijden en een kinderboerderij.

 

Ook bij slecht weer dikke pret

Bij onze receptie vind je een groot indoor speelparadijs, waar de kinderen van de glijbaan zo een onderwatergrot in roetsjen!
Ook buiten zijn 2 grote overdekte speeltuinen, waar je met slecht weer gewoon door kunt spelen. In totaal hebben we meer dan 900 vierkante meter overdekte speelruimte.
Zo ben je verzekerd van speelplezier!

"Wat een feest voor jong en oud!"

Klein_rondje_website_spelen_overdekte_speeltuin_ballenbak.webp
Vermaak voor de grotere kinderen

De grotere kinderen vermaken zich ook uitstekend op en rond ons park. Voetballen, volleyballen of badmintonnen op het grote speelveld. Of wat dacht je van de outdoor skatebaan op Het Hulsbeek?

 

Lees hier meer over het buiten spelen op Bosvillapark Eureka.

 

Veilig spelen met de kleinsten

Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht. Zo hebben we hiervoor speciale plekken ingericht in de receptie. En in de buitenspeeltuinen staan ook kleinere toestellen voor ze. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van een baby-schommel of vogelnest-schommel?

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Op ons park

 

In de omgeving

In de omgeving van Bosvillapark Eureka is ook nog van alles te doen. Het park ligt aan de rand van recreatielandgoed Het Hulsbeek, waar volop activiteiten zijn.  Kinderen van alle leeftijden kunnen zich hier vermaken, maar ook  in de verdere omgeving is genoeg te doen. Van zwembaden tot dierentuinen en pretparken. Hier vind je meer info over activiteiten in de omgeving. 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram