Zakelijk verblijf FAQ

Ons landgoed

Het Hulsbeek

Landgoed Het Hulsbeek

U vindt Bosvillapark Eureka direct aan de rand van landgoed Het Hulsbeek. Het hart van Het Hulsbeek is de grote recreatievijver. Tijdens een strenge winter kunt u hier goed schaatsen en met mooi weer bent u hier op de goede plek voor een frisse duik. De ligweiden en strandjes liggen regelmatig vol met zonaanbidders en ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Er is een duikplateau, een speciale peuterzwemvijver en een waterglijbaan. Rondom de recreatievijver vindt u kilometerslange wandel- en fietspaden. Deze leiden u langs de mooiste heidevelden, vennetjes en bospercelen in de omgeving.

Activiteiten

Verspreid over deze natuurrijke omgeving zijn tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Er zijn uitdagende wandel- en fietsroutes, maar u kunt er ook gewoon lekker ontspannen terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen. Of kies voor een leuke activiteit zoals paintballen of karten. Er is van alles te doen. Weten wat? Klik hier voor meer informatie over Het Hulsbeek.

Flora en fauna Het Hulsbeek

Een grote diversiteit aan bloemen, planten en dieren. Bekijk hier een impressie. Kom ook eens in de herfst naar Villapark Eureka en bekijk de vele verschillende paddenstoelen!

Cultuur

Tijdens een wandeling door landgoed Het Hulsbeek kom je ook pico’s uit de ijstijd (rotsen), grafheuvels en geveltekens op het natuurterrein van Villapark Eureka tegen. Lees hier vast een stukje over de cultuur van het Hulsbeek.

Geen aanbieding missen!

Vakantie vieren voor een klein prijsje? Houd onze aanbiedingen dan in de gaten. Als u uw naam en e-mailadres hiernaast invult, houden wij u op de hoogte.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland