Zakelijk verblijf FAQ

Luxe vakantiepark Nederland

Wie op zoek is naar een luxe vakantiepark in Nederland, zit bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Luxe, rust en privacy: daar draait het bij ons om. Een vakantie moet vooral in het teken staan van genieten. Niet alleen in de bosvilla’s, maar ook op het bungalowpark zelf. Hoe wij dit doen? Dat leest u hier.

Luxe Vakantiepark

Sommige mensen denken bij een luxe vakantiepark misschien aan een bungalowpark met villa’s vol kroonluchters, marmeren vloeren en gouden kranen. Zo zien wij dit niet. Bij ons betekent luxe vooral ontspanning. Denk aan de rust, de natuur, de privacy en natuurlijk onze luxe faciliteiten. Bijna alle bungalows op ons luxe vakantiepark beschikken bijvoorbeeld over een bubbelbad. Andere bosvilla’s hebben daarnaast zelfs een sauna, een stoom-douchecabine en nog veel meer. Lekker ontspannen: dat is de luxe van Villapark Eureka.

Vakantieparken Nederland

Bosvillapark Eureka is een van de weinige vakantieparken in Nederland met een particuliere eigenaar. En dat ziet u terug. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Dit begint al bij een het telefoongesprek waarbij we al uw voorkeuren bespreken. Hoe luxe wilt u uw villa bijvoorbeeld hebben? Ook bij aankomst op het bungalowpark kunt u rekenen op een persoonlijk praatje en een goede kop koffie.

Op vakantie bij het beste vakantiepark van Nederland? Dan zit u bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Ons vakantiepark staat al jaren in de Top 5 van mooiste en schoonste vakantieparken van Nederland. Door de centrale ligging in Twente kunt u alle kanten uit. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige kunststadje Ootmarsum, ga winkelen in Enschede of Hengelo of ga het kasteel van Bad Bentheim bezoeken. Of ontdek het grensgebied en het Twentse coulissenlandschap op de fiets.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland