Zakelijk verblijf FAQ

Luxe vakantiepark Nederland

Wie op zoek is naar een luxe vakantiepark in Nederland, zit bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Luxe, rust en privacy: daar draait het bij ons om. Een vakantie moet vooral in het teken staan van genieten. Niet alleen in de bosvilla’s, maar ook op het bungalowpark zelf. Hoe wij dit doen? Dat leest u hier.

Wellness badkamer

Luxe vakantiepark

Sommige mensen denken bij een luxe vakantiepark misschien aan een bungalowpark met villa’s vol kroonluchters, marmeren vloeren en gouden kranen. Zo zien wij dit niet. Bij ons betekent luxe vooral ontspanning. Denk aan de rust, de natuur, de privacy en natuurlijk onze luxe faciliteiten. Bijna alle bungalows op ons luxe vakantiepark beschikken bijvoorbeeld over een bubbelbad. Andere bosvilla’s hebben daarnaast zelfs een sauna, een stoom-douchecabine en nog veel meer. Lekker ontspannen: dat is de luxe van Villapark Eureka.

Strand Hulsbeek

Vakantieparken Nederland

Bosvillapark Eureka is een van de weinige vakantieparken in Nederland met een particulieren eigenaar. En dat ziet u terug. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Dit begint al bij een het telefoongesprek waarbij we al uw voorkeuren bespreken. Hoe luxe wilt u uw villa bijvoorbeeld hebben? Ook bij aankomst op het bungalowpark kunt u rekenen op een persoonlijk praatje en een goede kop koffie.

Zoover Award 2018 - beste vakantieparken

In 2018 hebben wij wederom een Gouden Zoover Award gewonnen. Van de ruim 550 parken zijn wij op een prachtige 3e plek geëindigd! 

Viert u uw vakantie bij ons? Dan viert u dus vakantie op een van de beste en meest persoonlijke, luxe vakantieparken in Nederland.   

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland