Mindervalide bungalows

Zorgvakantie

Bungalows voor mindervaliden / MIVA vakantiewoningen

Zorg op maat

Vakantie vieren is een feest bij Bosvillapark Eureka, ook voor mensen die extra zorg nodig hebben of leven met een beperking. Wij hebben luxe aangepaste 5-sterren bungalows voor mindervaliden die rolstoelvriendelijk zijn. Bosvillapark Eureka heeft een unieke samenwerking met Veertienrond. Zij bieden eerstelijns zorg zoals fysiotherapie en ergotherapie, maar ook verpleging en huishoudelijke verzorging is mogelijk. Zo kun je met de hele familie genieten van een verzorgde vakantie.

 

Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen

Een vakantie op maat, dat geeft rust

Groot_rondje_eekhoorn.webp
Luxe aangepaste boshuizen

Hieronder vind je voorbeelden van voorzieningen op Villapark Eureka. Wij denken graag mee om een geheel verzorgde vakantie goed voor te bereiden. 

  • Geheel elektrisch verstelbare bedden
  • Extra hulpmiddelen zoals douchebrancard, tillift, rolstoel of rollator op voorraad
  • NBAV keurmerk
  • Specifieke hulpvraag? Wij bieden zorg op maat via Veertienrond
  • Vraag ons naar de mogelijkheden!

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Veertienrond

Dankzij de unieke samenwerking die wij hebben met Veertienrond kun je op Bosvillapark Eureka genieten van een heerlijke verzorgde vakantie. Tijdens je verblijf krijg je de beschikking over een persoonlijk en ervaren verpleegkundige die de zorg met je kan delen. Zij bieden eerstelijnszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie en verschillende vormen van begeleiding. Ook is huishoudelijke verzorging en verpleging mogelijk. De zorg en de hulpmiddelen worden volledig naar jullie behoefte en wens ingevuld. Alles wat je nodig hebt wordt op het juiste moment gebracht en gehaald bij het boshuis.

 

Activiteiten

Als de zorg goed geregeld is, dan is het mogelijk om na te denken over activiteiten. Op deze pagina vind je rolstoelvriendelijke activiteiten bij ons in de buurt. Daarnaast is er op onze site veel informatie te vinden over de omgeving.

 

Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram