Zakelijk verblijf FAQ

Mindervaliden bungalows

Bungalows voor mindervaliden

Vakantie vieren is een feest bij Bosvillapark Eureka, ook voor mensen die extra zorg nodig hebben of leven met een beperking. Wij hebben luxe aangepaste 5-sterren bungalows voor mindervaliden die rolstoelvriendelijk zijn. Bosvillapark Eureka heeft een unieke samenwerking met Veertien Rond. Zij bieden eerstelijns zorg zoals fysiotherapie en ergotherapie, maar ook verpleging en huishoudelijke verzorging is mogelijk. Zo kunt u met de hele familie genieten van een verzorgde vakantie.

Luxe aangepaste bungalows

Bosvillapark Eureka heeft aangepaste, luxe vakantiebungalows voor mindervaliden en voor mensen die gewoon een beetje extra zorg nodig hebben. Dit kan zijn in de vorm van hulpmiddelen, maar het is ook mogelijk om (thuis)zorg mee te nemen naar ons vakantiepark. Onze aangepaste zorgbungalows zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan het NBAV keurmerk . Deze vakantiehuizen beschikken over diverse hulpmiddelen. Ook kunt u op aanvraag hulpmiddelen reserveren zoals bijvoorbeeld een douchebrancard, tillift, rolstoel of rollator. Heeft u een specifieke hulpvraag? Dan kunnen wij u zorg op maat bieden via Veertien Rond.

Veertien Rond 

Dankzij de unieke samenwerking die wij hebben met Veertien Rond kunt u op Bosvillapark Eureka genieten van een heerlijke verzorgde vakantie. Tijdens uw verblijf krijgt u de beschikking over een persoonlijk en ervaren verpleegkundige die de zorg met u kan delen. Zij bieden eerstelijnszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie en verschillende vormen van begeleiding. Ook is huishoudelijke verzorging en verpleging mogelijk. De zorg en de hulpmiddelen worden volledig naar uw behoefte en wens ingevuld. Alles wat u nodig heeft wordt op het juiste moment gebracht en gehaald bij uw vakantiebungalow.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland