Zakelijk verblijf FAQ

Seniorenvakanties

Villapark Eureka

Senioren vakanties

Bosvillapark Eureka is zeer geschikt voor senioren vakanties. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving, aan de rand van het recreatiegebied Het Hulsbeek. In de omgeving zijn tal van prachtige wandel- en fietsroutes. Op ons bungalowpark kunt u ook samen met kinderen en kleinkinderen genieten van een vakantie in bijvoorbeeld een 10-persoons familievilla. Enkele van onze bungalows zijn rolstoeltoegankelijk en hulpmiddelen zoals een douchestoel, rollator, rolstoel of tillift zijn bij te boeken. Heeft u meer zorg nodig en behoefte aan een zorgvakantie? Ook die mogelijkheid biedt Bosvillapark Eureka.

Seniorenvakantie

Ontspannen vakantie voor ouderen

Bosvillapark Eureka is een 5-sterren vakantiepark verscholen in de Twentse bossen. Het park is ruim opgezet zodat u veel ruimte en privacy heeft. De luxe bungalows staan op een zonnige plek in het bos, waar u volop kunt genieten van rust, ruimte, luxe en privacy. ’s Ochtends wordt u gewekt door fluitende vogels en gedurende de hele dag kunt u onverwachte bezoekers tegenkomen zoals eekhoorns, konijnen en reeën. U wordt bij ons hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee en een lekkere koek. U zult verrast zijn door de Twente gastvrijheid en de prachtige omgeving waar Bosvillapark Eureka gevestigd is.

Het hele jaar door genieten van een senioren vakantie

Elk seizoen heeft zo zijn eigen charme en daarom kunt u ook het hele jaar door terecht bij Bosvillapark Eureka voor een ouderen vakantie. Het hele jaar door kunt u bij ons uw vakantie boeken. Wanneer u eenmaal op ons bungalowpark bent aangekomen, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. In ons sfeervolle receptiegebouw staat altijd een gratis kopje koffie of thee voor u klaar en de koekjestrommel is gevuld. U kunt hier ook (elektrische) fietsen huren om zo de prachtige omgeving te verkennen.
De omgeving is veelzijdig en daarmee ideaal voor gezellige dagjes uit voor de hele familie. In de directe omgeving van het vakantiepark vindt u diverse steden waar u heerlijk kunt shoppen.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland