Zakelijk verblijf FAQ

Vakantiepark Enschede

Op ons ruim opgezette vakantiepark, in de buurt van de stad Enschede, vindt u natuur, rust en ruimte. Villapark Eureka ligt in de regio Twente (Noord-Oost Overijssel) met als grote trekpleisters onder andere Enschede, Hengelo en het kunststadje Ootmarsum. Maar er is hier nog veel meer te zien... De regio Twente is erg populair, vooral onder de Nederlanders zelf. Het heeft een prachtige natuur en er is veel te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving.

 

Winkelstad Enschede

Op circa 15 kilometer van ons bungalowpark vindt u de bruisende stad Enschede. Enschede is een grote winkelstad met een leuke markt op de dinsdag en zaterdagNaast de bekende winkelketens, zoals bijvoorbeeld de H&M, WE en Mediamarkt, tref je in Enschede ook leuke lokale winkeltjes en boetiekjes aan. Struin eens door de vele straatjes en loop eens door de Haverstraatpassage of de Heurne. Of eet een ijsje of broodje op het mooie Van Heekplein, middenin de stad. Iets buiten het centrum van Enschede ligt het Meubelplein waar de grote ketens te vinden zijn maar ook de mooie woonwinkel Maison Manon. En rij of fiets na dit bezoek weer terug naar de rust en natuur op ons vakantiepark Eureka. 

Cultuurstad Enschede

Maar naast de vele winkels is er uiteraard meer in Enschede. Laat u verwonderen door de uitgebreide kunstcollectie van Rijksmuseum Twenthe. Rijksmuseum Twenthe is een museum voor beeldende kunst in Enschede, gelegen aan de rand van de wijk Roombeek. Midden in de wijk Roombeek ligt de Museum Fabriek. Dit museum is bijzonder geschikt voor mensen die willen weten waar we vandaag komen en waar we naar toe gaan. Erg geschikt voor jong en oud! Naast deze twee en andere musea vindt u in Enschede ook poppodia en bioscopen aan. Tip om te doen: een stadswandeling met gids die je meeneemt naar de mooiste plekjes van Enschede!

Vakantiehuis Enschede

Wilt u een bezoek aan de stad Enschede combineren met een verblijf op ons bungalowpark? Klik dan hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen. Zodra u weet welk vakantiehuisje u wilt huren op ons vakantiepark, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Als u een vakantiehuis besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen op ons vakantiepark in de nabijheid van Enschede!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland