Zakelijk verblijf FAQ

Vakantiepark Overijssel

Villapark Eureka

Vakantiepark Overijssel

Bent u op zoek naar een luxe vakantiepark in Overijssel? Dan zit u bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Ons vakantiepark ligt in het Noord-Oosten van Overijssel, op slechts 20 km van bijvoorbeeld Bad Bentheim en de Duitse grens. Ook Enschede ligt op slechts 14 km. Door de centrale ligging kunt u alle kanten uit. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige kunststadje Ootmarsum, ga winkelen in Enschede of Hengelo of ga het kasteel van Bad Bentheim bezoeken. Of ontdek het grensgebied en het  coulissenlandschap van Overijssel op de fiets. Twente wordt ook wel landgoed van Nederland genoemd. Kom genieten op ons bungalowpark in Overijssel.

 

Bezienswaardigheden in Overijssel

Op korte rij- of fietsafstand van ons vakantiepark vindt u het pittoreske Ootmarsum. Het toeristische Ootmarsum staat bekend als het kunststadje van Overijssel. Of bezoek eens het nabijgelegen Delden met Kasteel Twickel en een hele leuke streekmarkt. Ook De Lutte is met haar unieke zandafgravingen zeker de moeite waard. De rivier de Dinkel slingert hier door de natuur. De perfecte plek voor een wandeling of fietstocht vanuit ons bungalowpark.

Cultuur in de omgeving

In de omgeving kunt u bijvoorbeeld genieten van diverse musea, zoals Techniekmuseum Heim in Hengelo, het Rijksmuseum Twenthe of Natura Docet in Denekamp. Prachtige gebouwen zijn er genoeg te vinden in de omgeving. Denk hierbij aan het stadje Ootmarsum, de Plechelmusbasiliek in Oldenzaal, of de Burcht in Bad Bentheim. Bekijk hier onze cultuurtips!

Vakantiehuis in Overijssel boeken

Zodra u weet welk vakantiehuisje u wilt huren op ons vakantiepark, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen, midden in de natuur van Overijssel. Als u een vakantiehuisje besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland