Zakelijk verblijf FAQ

Wellness weekend

Villapark Eureka

Luxe Wellness Weekend 

Tijdens een wellness weekend weg kunt u heerlijk genieten. U bent even weg uit de dagelijkse sleur en heeft de tijd om heerlijk bij te komen. Verblijf een weekend (of langer) in een oase van rust op een groot familielandgoed. Bosvillapark Eureka is een luxe bungalowpark in Twente, gelegen in een groene omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Geniet van uw eigen privésauna, stoomcabine en whirlpool en creëer zo uw privé wellness weekendje weg! Uw bosvilla is van alle gemakken voorzien, zodat u echt volledig tot rust kunt komen. Bovendien kunt u tijdens een heerlijk weekend ook nog een bezoekje brengen aan Saré Thermen en Beauty, dit ligt op slechts 10 minuten lopen vanaf Villapark Eureka.

Weekendje weg met sauna

Naast de vele wellness mogelijkheden in uw eigen vakantiebungalow, is er in de omgeving van het vakantiepark ook veel te beleven. De natuur in de omgeving is prachtig, er zijn vele fiets- en wandelroutes. 

Wellness Bungalows

Op het vakantiepark vindt u diverse wellness villa’s. Alle bosvilla’s zijn gelegen op een mooie zonnige plek in het bos. Zo kunt u tijdens uw spa-weekendje weg genieten van luxe en voldoende privacy. Het vakantiepark beschikt over verschillende wellness bosvilla’s, waaronder ook villa’s geschikt voor 10 tot 12 personen. Deze zijn zeer geschikt voor een familieweekend weg. Een verblijf in één van onze bungalows is al een wellness weekendje weg op zichzelf!

Saré Thermen & Beauty

Saré vindt u op slechts 10 minuten loopafstand van ons park. Een kleine wandeling door de natuur en u bent op plaats van bestemming.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland