Zakelijk verblijf FAQ

Wellness weekend

Wellness weekend

Wellness weekend

Tijdens een wellness weekend weg kunt u heerlijk genieten. U bent even weg uit de dagelijkse sleur en heeft de tijd om heerlijk bij te komen. Verblijf een wellness weekendje weg in een oase van rust op een groot familielandgoed. Bosvillapark Eureka is een luxe bungalowpark in Twente, gelegen in een groene omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Geniet van uw eigen privésauna, stoomcabine en whirlpool en creëer zo uw privé wellness weekendje weg! Uw villa is van alle gemakken voorzien, zodat u echt volledig tot rust kunt komen. Bovendien kunt u tijdens een heerlijk weekend ook nog een bezoekje brengen aan Saré Thermen en Beauty, dit ligt op slechts 10 minuten lopen vanaf Villapark Eureka.

Wellness badkamer

Wellness villa’s

Op het villapark vindt u diverse wellness villa’s. Deze villa’s zijn ruim opgezet, hebben een grote woonkamer en comfortabele zithoek en een aparte eethoek. Alle villa’s zijn gelegen op een mooie zonnige plek in het bos. Zo kunt u tijdens uw spa-weekendje weg genieten van luxe en voldoende privacy. Het park beschikt over verschillende wellness villa’s, waaronder ook villa’s geschikt voor 10 tot 12 personen. Deze zijn zeer geschikt voor een familieweekend weg. Een verblijf in één van onze bungalows is al een wellness weekendje weg op zichzelf!

Ontspannen weekendje weg

Naast de vele wellness mogelijkheden in uw eigen villa, is er in de omgeving van het park ook veel te beleven. De natuur in de omgeving is prachtig, er zijn vele fiets- en wandelroutes. Op 10 minuten lopen staat u aan de waterkant van Het Hulsbeek. In de zomer kunt u er heerlijk zwemmen. Daarnaast is er voor kinderen ook van alles te beleven op het Hulsbeek, zoals een klimbos, kartbaan en paardrijden. Ook op het park is er voor kinderen van alles te doen. Kortom, kom genieten van een wellness weekendje weg bij bosvillapark Eureka.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland