Zakelijk verblijf FAQ

Familievakantie

Familievakantie

Familievakantie in Twente

Bosvillapark Eureka is zeer geschikt voor een familievakantie. Kinderen van alle leeftijden, van baby’s tot tieners, vermaken zich uitstekend. Er is voor iedereen wat te doen, zowel op het park zelf als in de directe omgeving. Ons park ligt in het Oosten van Nederland, midden in het mooie Twente, waar u zowel natuur als cultuur en talloze toeristische trekpleisters vindt.

Heerlijk vakantie vieren in Nederland

Of u nu met uw eigen gezin of met de hele familie op vakantie wilt, wij hebben verschillende soorten bungalows op het park. Zelfs familiebungalows voor 10 tot 12 personen. Naast leuke activiteiten voor de kinderen, vermaken volwassenen zich ook uitstekend op Bosvillapark Eureka. Wij hebben diverse wandel- en fietsroutes die door de mooie natuurlijke omgeving van het park gaan. Het park is direct gelegen aan het recreatie landgoed Het Hulsbeek waar van alles te beleven is. Ook is er een mooie mountainbikeroute in de buurt van het park en wielrenners kunnen zich uitleven op de wielerbaan. Vissen, kanoën en wandelen behoren ook tot de mogelijkheden.

Familievakantie

Gezellige dagjes uit voor de hele familie

In de omgeving van Bosvillapark Eureka is van alles te beleven voor de hele familie, van speeltuinen, dierentuinen tot pretparken en zwembaden. Daarnaast hebben wij diverse wandel- en fietsroutes voor u geselecteerd. De omgeving is prachtig, u vindt er veel groen en natuur, maar ook bruisende steden met gezellige terrasjes, musea en nog veel meer.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland