Villapark Eureka

Fietsvakantie in Twente

Fietsvakantie in Twente

In de omgeving van Twente kun je heerlijk fietsen! Of je nu een actieve fietser bent, een mountainbiker, of een echte hobbyfietser, er is voor iedereen wel een passende route. Ben je geïnteresseerd in een fietsweekend, dan zijn er genoeg fietsmogelijkheden vanaf ons park. Elke villa beschikt bijvoorbeeld over een map met de aller leukste fietsroutes van Twente, allemaal beginnend vanaf ons park. Hierdoor hoef je niet eerst op zoek naar het beginpunt van een route. 

 

Eigen fiets of huren?

Je kan heel gemakkelijk de omgeving verkennen met één van de fietsen van Villapark Eureka! Wij verhuren namelijk zelf fietsen, gewoon op het park. We bieden een zeer ruim aanbod aan fietsen. Zo kun je bij ons de nieuwste heren en dames fietsen huren, we bieden verschillende maten kinderfietsen, maar we beschikken ook over een aantal e-bikes! Ben je een echte mountainbiker? Geen probleem, wij verhuren ook mountainbikes, zowel kindermountainbikes als voor volwassenen. Bekijk al onze informatie over onze fietsverhuur en ons actuele aanbod en de prijzen. 

 

Boek hier je fietsvakantie Boek hier je fietsvakantie

 

Een ontspannen vakantie waar rust, ruimte, luxe en privacy centraal staan

Fietsen_op_Eureka.webp
Top 10 fietsroutes van Villapark Eureka 

Omdat de locatie rondom ons park zo ideaal is om heerlijk te kunnen genieten van de natuur, per voet of per fiets, hebben wij zelf een aantal fietsroutes samengesteld. Gecombineerd met bestaande fietsknooppunten, hebben wij een top 10 fiets routes in Twente samengesteld. Elke Villa beschikt over deze 10 fietsroutes, met als beginpunt ons eigen park. Alle routes zijn stapsgewijs uitgelegd waardoor verkeerd fietsen heel moeilijk wordt. Daarnaast beschikt elke route over een aantal highlights, daar staat in het kort wat over bij de route. Wil je toch nog iets anders zien, iets wat niet tussen deze routes staat? Geen probleem, wij geven graag persoonlijk advies, om je fietsvakantie helemaal compleet te maken. 

 

MTB in Twente 

Ooit al eens met je mountainbike door de wilde, ongerepte natuur van Twente gefietst? Twente is namelijk echt een must-see voor zowel professionele als sport-mountainbikers. Of je nu beginnend of zeer gevorderd mountainbiker bent, in de omgeving zijn er zeer diverse tracks aanwezig. Van vlakke paden met kleine heuveltjes, tot zeer uitdagende hindernissen waar je als gevorderd mountainbiker op de proef gesteld wordt. Visit Twente heeft een top 10 MTB-routes Twente samengesteld, voor zowel beginners als gevorderden, met op nummer één, de langste MTB route van Nederland! Villapark Eureka is een ideale uitvalbasis voor een MTB weekend of vakantie, om heerlijk te ontspannen op je mountainbike of juist om flink te trainen voor die ene wedstrijd. 

Geïnteresseerd geraakt in een fietsvakantie in Twente?

Op fietsvakantie bij het beste vakantiepark van Nederland? Ons vakantiepark staat al jaren in de Top 5 van mooiste en schoonste vakantieparken van Nederland. Wij behalen al vele jaren de Gouden Zoover Award en op Google krijgen wij een top beoordeling van een 4,7. Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan hier voor onze beschikbaarheid en prijzen.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram