Zakelijk verblijf FAQ

Hotel Oldenzaal

Villapark Eureka

Hotel nabij Oldenzaal

Bosvillapark Eureka Eureka ligt op nog geen 3,5 km van Oldenzaal. Onze riante long stay hotel appartementen hebben de sfeer en het comfort die het leven aangenaam maken. Je kunt je er prima opladen zodat je de volgende werkdag weer topfit de deur uitgaat.Wil je na een drukke dag tot rust komen, dan zijn er volop mogelijkheden. Van uitgebreide wellness faciliteiten tot en met Finse sauna.

Hotel appartementen met extra's op maat

Onze hotel appartementen zijn van alle gemakken voorzien, ze beschikken over een ruime woonkamer met groot terras, een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers en minimaal 1 volledig uitgeruste badkamer. Daarnaast bieden we ook prachtige hotel appartementen met gratis Sauna faciliteiten*, hier kun je helemaal tot rust komen na een dag hard werken. Bovendien bieden we de volledige hotelservice. Alle hotel lodges beschikken namelijk over een gratis Wi-Fi verbinding, de bedden worden opgemaakt en we bieden de optie om ontbijt, lunch en diner te laten verzorgen.    

Voor korte of lange tijd in een prachtige omgeving

Bij Bosvillapark Eureka zijn de mogelijheden flexibel. Kies voor onderdak voor korte (vanaf 4 nachten) of lange tijd. Onze hotel appartementen zijn schitterend gesitueerd in de rustgevende natuur van het Hulsbeek. Een groot recreatielandgoed waar je ook geweldig kunt wandelen en fietsen. De faciliteiten voor sportief bewegen, golfen en entertainment zijn nooit ver weg.

Wil je naast het werken ook genieten van het gezellige Oldenzaal? Oldenzaal is zeer divers. Of je nu je nu een echte shopfanaat bent of toch liever geniet van de prachtige natuur, er zijn voldoende mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal highlights van Oldenzaal op een rij gezet.

 

Winkelen in Oldenzaal

De stad Oldenzaal heeft een zeer gezellig centrum om te winkelen met leuke, maar ook unieke winkels. Daarnaast zijn er ook twee grote overdekte shopping centra: de Driehoek en de Vijfhoek, ideaal bij slecht weer. Oldenzaal staat ook bekent om zijn grote woonboulevard. Deze woonboulevard heeft 24 unieke woon gerelateerde winkels onder één dak.

Activiteiten in Oldenzaal

Geen zin om te winkelen? Geen probleem, er zijn genoeg andere activiteiten in Oldenzaal. Zo ligt achter ons Villapark, recreatiepark het Hulsbeek. Dit is een enorm grote zwem/ visvijver, waar je in de zomer heerlijk kunt zonnen op je handdoek en kunt zwemmen in het water. Wandelen is ook prachtig hier, er beginnen zelfs twee wandelroutes vanaf Villapark Eureka waarvan 1 geheel rondom het Hulsbeek loopt, een echte aanrader. Daarnaast staat Oldenzaal ook bekent om zijn kartbaan. Met zijn lange rechte stukken baan kun je echt snelheid maken op deze outdoor kartbaan. Een hartstikke leuk uitje, alleen of met je collegas. 

Mocht je niet voor een hotel lodge met eigen sauna kiezen, dan is thermen & beauty Saré een echte aanrader. Deze sauna bevindt zich tussen Oldenzaal en ons Villapark in. Midden in de natuur kun je ultiem tot rust komen, zonder geluiden van de stadse drukte om je heen.

Hotel in Oldenzaal boeken

Ben je geïntereseerd in deze hotel lodges nabij Oldenzaal? Klik dan hier voor meer informatie over zakelijke verblijven of neem telefonisch contact met ons op, dan informeren we u persoonlijk over al onze mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden op: 074-277 66 88. 

 

*Vraag ons naar de voorwaarden

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland