Zakelijk verblijf FAQ

NBAV keurmerk

Villapark Eureka

Eerste vakantiepark met NBAV keurmerk

Villapark Eureka heeft als eerste vakantiepark eind 2014 het NBAV keurmerk ontvangen en is daarmee gespecialiseerd in zorgvakanties voor gezinnen.

 NBAV logo

NBAV-leden waarborgen kwaliteit aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, een perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

 Alle leden van de NBAV voldoen aan een lange lijst met kwaliteitscriteria. Zij worden niet alleen op toegankelijkheid gecontroleerd, maar ook op veiligheid, het aanbieden van de juiste zorg door daarvoor opgeleide begeleiders of zorgverleners, het bieden van de juiste verzekeringen, en het verstrekken van correcte en transparante informatie. Ook de voor- en nazorg speelt een belangrijke rol. De leden worden elke drie jaar gekeurd door de KMVK, een landelijk gilde van keurmeesters. Daarnaast is de NBAV een belangrijke gesprekspartner voor o.a. de overheid, touroperators, vliegmaatschappijen, enzovoorts, om de wereld voor u weer een stukje toegankelijker te maken.

Extra luxe en ruimte bovenop de kwaliteitseisen

De combinatie van een schitterende omgeving, de zekerheid van NBAV kwaliteit en onze comfortabele luxe villa’s maakt Villapark Eureka zeer geliefd bij mensen die dagelijks zorg nodig hebben. Even bijtanken in het bos doet wonderen. Alle zorgvilla’s zijn volledig drempelvrij en hebben een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras. De slaapkamer met twee hoog-laag bedden en de luxe sanitaire voorzieningen op de begane grond garanderen een heerlijk verblijf. Vanzelfsprekend zijn alle hulpmiddelen, van douchestoel tot aan tillift of douchebrancard op ons park aanwezig.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland