NBAV Keurmerk

Eerste vakantiepark met NBAV keurmerk

NBAV

Villapark Eureka heeft als eerste vakantiepark eind 2014 het NBAV keurmerk ontvangen en is daarmee gespecialiseerd in zorgvakanties voor gezinnen. Maar sindsdien hebben wij niet stilgezeten. Wij zijn altijd bezig om onze hulpmiddelen up-to-date te houden en onze samenwerking met bijvoorbeeld Veertienrond te verbeteren.

 

NBAV-leden waarborgen de kwaliteit  van aangepaste vakanties

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) vindt dat iedereen met een beperking een heerlijke vakantie verdient. Daarom is er het NBAV-Keurmerk. Alle NBAV-leden onderschrijven de strenge kwaliteitseisen, zoals goede voorlichting en communicatie, perfecte zorg en heldere prijsstelling. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Kwaliteit krijgt zo een naam.

 

Een vakantie op maat, dat geeft rust

Groot_rondje_eekhoorn.webp
Kwaliteitscriteria

Alle leden van de NBAV voldoen aan een lange lijst met kwaliteitscriteria. Zij worden niet alleen op toegankelijkheid gecontroleerd, maar ook op veiligheid, het aanbieden van de juiste zorg door daarvoor opgeleide begeleiders of zorgverleners, het bieden van de juiste verzekeringen, en het verstrekken van correcte en transparante informatie. Ook de voor- en nazorg speelt een belangrijke rol. De leden worden elke drie jaar gekeurd door de KMVK, een landelijk gilde van keurmeesters. Daarnaast is de NBAV een belangrijke gesprekspartner voor o.a. de overheid, touroperators, vliegmaatschappijen, enzovoorts, om de wereld weer een stukje toegankelijker te maken.

 
Extra luxe en ruimte bovenop de kwaliteitseisen

De combinatie van een schitterende omgeving, de zekerheid van NBAV kwaliteit en onze comfortabele luxe villa’s maakt Villapark Eureka zeer geliefd bij mensen die dagelijks zorg nodig hebben. Even bijtanken in het bos doet wonderen. Alle zorgvilla’s zijn volledig drempelvrij en hebben een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras. De slaapkamer met twee hoog-laag bedden en de luxe sanitaire voorzieningen op de begane grond garanderen een heerlijk verblijf. Vanzelfsprekend zijn alle hulpmiddelen, van douchestoel tot aan tillift of douchebrancard op ons park aanwezig.

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Veertienrond

Dankzij de unieke samenwerking die wij hebben met Veertienrond kun je op Bosvillapark Eureka genieten van een heerlijke verzorgde vakantie. Tijdens je verblijf krijg je de beschikking over een persoonlijk en ervaren verpleegkundige die de zorg met je kan delen. Zij bieden eerstelijnszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie en verschillende vormen van begeleiding. Ook is huishoudelijke verzorging en verpleging mogelijk. De zorg en de hulpmiddelen worden volledig naar jullie behoefte en wens ingevuld. Alles wat je nodig hebt wordt op het juiste moment gebracht en gehaald bij het boshuis.

 

Activiteiten

Als de zorg goed geregeld is, dan is het mogelijk om na te denken over activiteiten. Op deze pagina vind je rolstoelvriendelijke activiteiten bij ons in de buurt. Daarnaast is er op onze site veel informatie te vinden over de omgeving.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram