Zomer in Twente

Zomer in Twente

Lange wandeltochten en heerlijke zandstranden

De zomer

De zomer is ook zo fijn op Villapark Eureka! De bijzondere ligging van ons vakantiepark zorgt voor heerlijke zomers, waarin je bijvoorbeeld kunt genieten van verkoeling in het mooie Hulsbeek of een wandeling kunt maken in de bossen. Laat je verrassen door de sfeer, energie en onvergetelijke ervaringen die deze tijd van het jaar met zich meebrengt.

 

De zomer brengt een warme en levendige sfeer met zich mee. De terrassen zitten vol met mensen die genieten van de zonnestralen en verkoelende drankjes. Op de markt vind je kraampjes vol sappige watermeloenen, zoete aardbeien en andere zomerse lekkernijen. Een seizoen om te koesteren en volop van te genieten.

 

Villapark Eureka beleven in de zomer? Boeken is bij ons heel gemakkelijk. Kijk snel hier voor de beschikbaarheid en de prijzen.

"Zomeravonden, zijn de beste avonden"

Klein_rondje_Hulsbeek_Zomer.webp
Het Hulsbeek en de zomer

Villapark Eureka is gelegen aan de rand van Het Hulsbeek. Op dit prachtige landgoed kun je heerlijk wandelen of lekkere luieren op het mooie zandstrand. Het Hulsbeek, een oase van rust en groen en ze verwelkomt de zomer met open armen.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de zomer bruist het op Het Hulsbeek en in Twente van de activiteiten. Denk aan zonnige dagen aan de grote zwemvijver, gezellige barbecues en verfrissende duiken in het water. Kortom, de zomer is een seizoen waarin verveling geen kans krijgt!

Geniet van de zonnestralen en de schoonheid van Villapark Eureka, Het Hulsbeek en Twente! 

Gallery open icon Bekijk fotogalerij

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram