Zakelijk verblijf FAQ

Vakantiepark Twente

Bent u op zoek naar een luxe bungalowpark in Twente? Dan zit u bij Bosvillapark Eureka op de goede plek. Villapark Eureka ligt midden in Twente (Overijssel) op slechts 20 km van bijvoorbeeld Bad Bentheim en de Duitse grens. Ook Enschede ligt op slechts 14 km. Door de centrale liggen kunt u alle kanten uit. Geniet bijvoorbeeld van het prachtige cultuurstadje Ootmarsum, ga winkelen in Enschede of Hengelo of ga het kasteel van Bad Bentheim bezoeken. Of ontdek het grensgebied en het Twentse coulissenlandschap op de fiets.

Vakantiepark Twente

Bezienswaardigheden in Twente

Op korte rij- of fietsafstand van ons vakantiepark vindt u het pittoreske stadje Ootmarsum. Het toeristische Ootmarsum staat bekend als het kunststadje van Twente/Overijssel. U kunt hier uw hart ophalen aan de vele kunstgalerieën en musea. De mooie winkels en galerieën zijn op zondag geopend. Wandel door de steegjes en smalle straatjes en geniet van de gezellige sfeer in Ootmarsum. In het Twentse dorpje Denekamp, kunt u bijvoorbeeld landgoed Singraven bezoeken. Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven. 

Cultuur in Enschede, Oldenzaal en omgevingVakantiepark Twente Enschede

Houdt u van winkelen? Bezoek dan vanuit uw vakantiewoning eens de steden Enschede, Hengelo of Oldenzaal. Enschede is een bruisende stad waar altijd iets te doen is. Bezoek de vele winkels of geniet van een terrasje op de Oude Markt. En houdt u van musea? Dan wordt u hier op uw wenken bediend! Hengelo en Oldenzaal zijn steden op korte rijafstand van ons vakantiepark. Ook hier treft u een gevarieerd winkelaanbod aan.

Vakantiehuis in Twente boeken

Zodra u weet welk vakantiehuisje u wilt huren op ons bungalowpark, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen, midden in de natuur van Overijssel. Als u een vakantiehuisje besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen op ons vakantiepark Eureka in Twente!

Hulsbeek Twente

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland