Wintersport

Wintersport

Vanuit de luxe op bosvillapark Eureka

Snowise Indoor Ski en Snowboard centrum

Wil je lekker ontspannen en voorbereid richting de wintersport? Op loopafstand van Villapark Eureka vind je Snowise Sports, een indoor Ski en Snowboard centrum. Snowise stoomt je tijdens de lessen helemaal klaar voor jouw ideale wintersport.

 

Snowise Sports is toegankelijk voor zowel beginners als ervaren skiërs of snowboarders. Hier zijn enkele kenmerken van Snowise Sports:

  • Persoonlijke begeleiding: Beginners leren snel en veilig de basis van het skiën of snowboarden dankzij de individuele aandacht van de instructeurs.
  • Tips en Tricks: Gevorderden krijgen tijdens de lessen waardevolle tips en trucs om hun techniek te verbeteren, wat het skiplezier tijdens de wintersportvakantie verhoogt.
  • Rollende banen: Snowise Sports heeft unieke oneindige rollende skibanen, bedekt met tapijt. Dit biedt een realistische ervaring en de mogelijkheid om je vaardigheden te oefenen voordat je op vakantie gaat.

 

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor een wintersportvakantie in Twente!

"Jouw winteravontuur goed voorbereid"

winter_sport_2.jpg
Ijsbaan Twente

Liever schaatsen? Ga dan naar de ijsbaan van Twente. Op slechts een kwartiertje rijden van Villapark Eureka. IJsbaan Twente is één van de nieuwste ijsbanen van Nederland. In het midden van de 400 meter baan ligt een kleinere baan van 30x60 meter. Deze baan is bedoeld voor ijshockey, kunst/schoonrijden, shorttrack en recreatief schaatsen. Ook in de kerstvakantie is er van alles te beleven zoals diverse gratis clinics. 

 

Natuurijs

In Twente zijn meerdere locaties waar natuurijsbanen onderhouden worden. Enkele voorbeelden zijn de ijsbanen in Wierden, Albergen, Hengelo en Haaksbergen. Daarnaast is er dicht bij Villapark Eureka de natuurijsbaan op het Hulsbeek. De mooie omgeving maakt het schaatsen hier extra gezellig.

 

 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram