Zakelijk verblijf FAQ

Hotel Almelo

Villapark Eureka

Hotel nabij Almelo

Bosvillapark Eureka Eureka ligt op 15 km vanaf Almelo. Onze riante long stay hotel appartementen hebben de sfeer en het comfort die het leven aangenaam maken. Je kunt je er prima opladen zodat je de volgende werkdag weer topfit de deur uitgaat.Wil je na een drukke dag tot rust komen, dan zijn er volop mogelijkheden. Van uitgebreide wellness faciliteiten tot en met Finse sauna.

Hotel appartement met extra's op maat

Onze hotel appartementen zijn van alle gemakken voorzien, ze beschikken over een ruime woonkamer met groot terras, een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers en minimaal 1 volledig uitgeruste badkamer. Daarnaast bieden we ook prachtige hotel appartementen met gratis Sauna faciliteiten*, hier kun je helemaal tot rust komen na een dag hard werken. Bovendien bieden we de volledige hotelservice. Alle hotel appartementen beschikken namelijk over een gratis Wi-Fi verbinding, opgemaakte bedden en we bieden de optie om ontbijt, lunch en diner te laten verzorgen.   

Voor korte of lange tijd in een prachtige omgeving

Bij Bosvillapark Eureka zijn de mogelijheden flexibel. Kies voor onderdak voor korte (vanaf 4 nachten) of lange tijd. Onze hotel appartementen zijn schitterend gesitueerd in de rustgevende natuur van het Hulsbeek. Een groot recreatielandgoed waar je ook geweldig kunt wandelen en fietsen. De faciliteiten voor sportief bewegen, golfen en entertainment zijn nooit ver weg.

Wil je naast het werken ook wat leuks doen in Almelo? In Almelo is er namelijk van alles te beleven. Of je nu van winkelen houdt of gek bent op culturele activiteiten, er zijn voldoende mogelijkheden. Hieronder hebben we een aantal highlights op een rij gezet.

Winkelstad Almelo

In Almelo kun je leuk winkelen. In en rondom de Grotestraat en de Koornmarkt bevinden zich de meeste winkels. De markt van Almelo vindt plaats op donderdag ochtend en zaterdag, op het marktplein. Daarnaast bevinden zich opo het marktplein ook hartsikke gezellige cafés en restaurants. 

 

Cultuurstad Almelo

Toch liever een culturele activiteit? Ook hierin biedt Almelo voldoende mogelijkheden. Een voorbeeld is Korenmolen De Hoop, een prachtige molen, midden in het centrum die nog steeds actief is, zeker een unicum. In de molen zit ook een winkeltje waar je diverse meelproducten kunt kopen. Een ander kenmerkende plek in Almelo, is het ''geboortehuis'' van Bolletje. Ervaar de ouderwetse gezelligheid van vroeger in het bolletje museum, geniet van de Twentse gastvrijheid in de koffieschenkerij en lunchroom en breng een bezoek aan het de bolletjewinkel. 

Hotel in Almelo boeken

Ben je geïntereseerd in deze hotel lodges nabij Almelo? Klik dan hier voor meer informatie over zakelijke verblijven of neem telefonisch contact met ons op, dan informeren we u persoonlijk over al onze mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar tijdens onze openingstijden op: 074-277 66 88. 

 

*Vraag ons naar de voorwaarden

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland