Zakelijk verblijf FAQ

Huisje huren

Een huisje huren gaat snel en gemakkelijk via onze website. Handig is wel om van tevoren alvast te kijken naar welk huisje uw voorkeur uitgaat. Hier leest u meer over de mogelijkheden als u een huisje wilt huren. Zowel voor een vakantie, als voor een zakelijk verblijf.

Luxe huisjes

Bosvillapark Eureka is een 5 sterren vakantiepark. Dat betekent dat onze huisjes standaard al erg luxe zijn. Dit is fijn als u even een week wilt ontspannen tijdens uw vakantie. Ook voor een zakelijk verblijf zijn onze luxe huisjes ideaal. Werknemers hebben alle luxe van thuis binnen handbereik: van een vaatwasser in de keuken tot een heerlijk ligbad en goede bedden.

Huisje huren Overijssel

Een huisje huren in Overijssel kan gemakkelijk via onze website. Als vakantiegast kunt u snel de beschikbaarheid zien van de huisjes. Aan de hand van uw voorkeuren wordt een prijs berekend, waarna u kunt boeken.

Wilt u als zakelijke gast een huisje huren in Overijssel? Een huisje met een centrale ligging? Ook dan is Bosvillapark Eureka geschikt. Uw huisje ligt midden in de natuur, maar toch op kleine afstand van de A1. Meer informatie over zakelijk huren vindt u hier

Kijk verder

Omgeving

Omgeving

De omgeving van Bosvillapark Eureka is groen en rustig, maar evengoed gezellig en bruisend.

Lees meer
Het park

Het park

Natuur, rust en privacy maar met alle voorzieningen die u nodig heeft. Dit vindt u allemaal op ons bungalowpark.

Lees meer
Bungalows

Bungalows

Met welke Twentse bosvilla doen we u een plezier? Van luxe bosvilla tot familievilla met wellness.

Lees meer
Over Eureka

Over Eureka

Een vakantiepark in Twente (Overijssel) met 55 luxe bosvilla's. Hoe zijn we begonnen? En hoe zijn we uitgegroeid tot waar we nu zijn?

Lees meer
Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland