Villapark Eureka

Luxe bungalowpark op landgoed Het Hulsbeek

Luxe park

Bosvillapark Eureka is een luxe bungalowpark. Ons park beschikt over 5 sterren en wij doen er natuurlijk alles aan om dit zo te houden. We gaan voor de meest luxe faciliteiten in en om de villa’s.

 

Bekijk hier onze boshuizen Bekijk hier onze boshuizen

 

Bungalowparken in Nederland

Bosvillapark Eureka is een van de vele bungalowparken in Nederland. Nederland is een populair vakantieland, vooral onder de Nederlanders zelf. Ons land heeft een prachtige natuur, er is veel te doen en niet onbelangrijk: je kan er gewoon Nederlands spreken. Ieder bungalowpark in Nederland heeft zijn eigen charmes, en dat geldt ook voor Villapark Eureka. Natuur, rust, privacy en luxe staan bij ons centraal, maar er is ook genoeg te doen voor de kids. En wat dacht je van de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving? 

Geniet van de wellness in de Twentse natuur

Groot_rondje_buitensauna_Wellness_Eureka.webp
Luxe bungalowparken

Zoals hiervoor verteld, is luxe toch wel een van de belangrijkste pluspunten van Bosvillapark Eureka. Mensen die op zoek zijn naar een luxe bungalowpark in Nederland, komen vaak bij ons terecht. Al onze boshuizen doen de 5 sterren eer aan. Er is bijvoorbeeld standaard al een bubbelbad aanwezig, maar in veel gevallen ook een sauna. Wij kunnen met trots zeggen dat wij tot een van de meest luxe bungalowparken van Nederland behoren. Weten wat andere gasten van ons vinden? Je leest hun reacties op Zoover

 

Boek hier je vrijstaande boshuus Boek hier je vrijstaande boshuus

 

 
Top Beoordeling van 4,7 op Google

Ook op Google staan we zeer goed genoteerd met een 4,7 gemiddeld. We doen ons uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken. Op het park kunnen de kinderen heerlijk spelen en Twente wordt niet voor niets "landgoed van Nederland" genoemd. Ook in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Daarnaast ligt Villapark Eureka midden in de natuur op een groot landgoed met o.a. een zwemmeer met zandstranden, waterspeeltuin, klimbos, mountainbike route en nog veel meer. 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram