Zakelijk verblijf FAQ

Over

Bosvillapark Eureka

Midden in de Twentse natuur

Gelegen tussen de bomen, in de schitterende natuur van Noord-Oost Overijssel, vindt u ons Villapark Eureka. In de nabijheid zijn leuke dorpjes te bezichten zoals bijvoorbeeld Ootmarsum, Denekamp en de Lutte. Houdt u meer van steden? Enschede, Oldenzaal en Hengelo liggen op korte rijafstand. En wat te denken van de Duitse steden zoals Bad Bentheim en Münster?

Van houten zomerhuisjes naar luxe bosvilla’s

Een warm welkom, een kop koffie, een praatje en vooral genieten van rust, privacy en natuur. Meer dan 50 jaar geleden was dit het doel dat wij voor ogen hadden. We wilden een luxe bosvillapark realiseren waar gasten zich thuis voelen. Een plek midden in de natuur waarvan mensen zeggen: Eureka! 

Modern, maar toch ook authentiek

Nu, een halve eeuw later, kunnen we vol trots zeggen dat dit gelukt is. We gingen van 4 houten zomerhuisjes naar 55 luxe bosvilla’s, van olielampjes naar stroom, en van 7.000 vierkante meter naar 16 hectare grond. Het familiebedrijf is overgegaan van vader op zoon, de bosvilla’s zijn voorzien van alle denkbare luxe, de gratis WiFi is niet meer weg te denken en ook voor onze mindervalide gasten hebben wij de nieuwste voorzieningen. We gaan met de tijd mee, maar verliezen de authenticiteit en de kleinschaligheid daarbij zeker niet uit het oog.

Rust en natuur

Bosvillapark Eureka is, en blijft, een 5 sterren vakantiepark waar rust en natuur centraal staan. We hebben een prachtige locatie aan de rand van landgoed Het Hulsbeek en onze gasten hebben volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Op Het Hulsbeek, maar ook op het park zelf, want de eekhoorntjes en vogels zijn vaste bezoekers bij de villa’s.

U bent welkom

We nodigen u van harte uit om eens langs te komen. We vertellen u graag meer over ons park en over de mogelijkheden. En niet te vergeten: de koffie staat altijd klaar! 

Meer informatie over onze bosvilla’s, de voorzieningen en al het andere waar we in de afgelopen 50 jaar hard voor gewerkt hebben, vindt u op deze website.

Geen aanbieding missen!

Vakantie vieren voor een klein prijsje? Houd onze aanbiedingen dan in de gaten. Als u uw naam en e-mailadres hiernaast invult, houden wij u op de hoogte.

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland