Zakelijk verblijf FAQ

Vakantiehuis Ootmarsum

Villapark Eureka

Vakantiehuis Ootmarsum

Zoekt u voor uw vakantie natuur, rust en ruimte? Maar wilt u in de buurt zitten van leuke plaatsjes zoals bijvoorbeeld Ootmarsum? Kom langs op ons mooie vakantiepark, gelegen midden in de Twentse natuur, en geniet van zowel natuur als cultuur en talloze toeristische trekpleisters.

Bungalowpark Eureka ligt op slechts 14 km van Ootmarsum. Huur een fiets bij onze receptie en maak dan een prachtige fietstocht naar Ootmarsum. In Ootmarsum kunt u verschillende interessante galerieën bezoeken of een wandeltocht maken onder leiding van een gids. 

Bezienswaardigheden in Ootmarsum

Het toeristische Ootmarsum staat bekend als het kunststadje van Overijssel. U kunt hier uw hart ophalen aan de vele kunstgalerieën en musea. De mooie winkels en galerieën zijn op zondag geopend. Wandel door de steegjes en smalle straatjes en geniet van de gezellige sfeer in Ootmarsum. Bezoek bijvoorbeeld ook eens Molen van Oude Hengel of het Drostenhuis in de schaduw van de grote Grote Kerk.

Cultuur in Ootmarsum

Museum Ootmarsum is een bijzonder museum in een bijzonder stadje. Het is gehuisvest in een karakteristiek pand aan het sfeervolle kerkplein. Museum, expositie, galerie en museumwinkel onder één dak! Het openlucht museum ligt aan de rand van Ootmarsum. Een levend museum met een groot aantal authentieke streekgebonden gebouwen brengt de tijd van toen tot leven.

Vakantiehuis bij Ootmarsum boeken

Zodra u weet welke vakantiewoning u wilt huren op ons bungalowpark, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen, midden in de natuur op korte afstand van Ootmarsum. Als u een vakantiehuisje besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen op ons vakantiepark in de buurt van Ootmarsum!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland