Zakelijk verblijf FAQ

Vakantiepark bij Hengelo

Zoekt u voor uw vakantie natuur, rust en ruimte? Maar toch ook vertier van een gezellige stad zoals bijvoorbeeld Hengelo? Dan bent u op ons ruim opgezette bungalowpark, in de buurt van Hengelo (Overijssel), op de juiste plaats. Kom langs op ons mooie vakantiepark, gelegen midden in de Twentse natuur, en geniet van zowel natuur als cultuur en talloze toeristische trekpleisters. 

Winkelstad Hengelo

Op minder dan 10 kilometer van ons ruim opgezette vakantiepark vindt u de gezellige stad Hengelo. Hengelo heeft een sfeervol stadscentrum met een leuke markt op de woensdag en zaterdag. Van (grote) ketens tot lokale boetiekjes. Van food- tot interieurzaken. Hengelo heeft het allemaal. Kom snel langs om het te ervaren vanaf uw vakantiepark in de omgeving van de stad Hengelo.

In Hengelo tref je uiteraard de bekende winkelketens aan. Maar er is zoveel meer... Loop eens door de gezellige smalle straatjes voor mooie (kleding)boetiekjes en gezellige restaurantjes. Op zoek naar de grote warenhuizen zoals bijvoorbeeld de Intersport, Praxis of IKEA? Dan kun je 7 dagen per week terecht op Plein Westermaat, net buiten de stad Hengelo gelegen. Er is parkeerruimte genoeg en vanaf bungalowpark Eureka gemakkelijk te bereiken per auto of fiets.

Cultuurstad Hengelo

In Hengelo hoef je je niet te vervelen. Geen zin om te winkelen? Vermaak je dan in de verschillende musea, galerieën, tentoonstellingen, speelparadijzen, een bioscoop, theater, poppodium… Het is er allemaal. Een erg leuk museum voor jong en oud is bijvoorbeeld het Oyfo Techniekmuseum. Ze noemen dit wel de schatkamer van het industrieel erfgoed in het oosten van Nederland. Geniet van de grommende, tikkende, zuigende en ronkende machines. 

Vakantiehuis Hengelo

Wilt u een bezoek aan de stad Hengelo combineren met een verblijf op ons vakantiepark? Klik dan hier voor een uitgebreide beschrijving van onze vakantiehuizen. Zodra u weet welk vakantiehuisje u wilt huren op ons bungalowpark, is boeken heel gemakkelijk. U vindt bij ons de beschikbaarheid en de prijzen op de website. Met een paar muisklikken verder heeft u zelfs al geboekt. Als u een vakantiehuisje besluit te huren, nemen wij vervolgens nog even contact met u op om de details door te spreken. Alles geregeld? Dan zien we u snel verschijnen op ons vakantiepark in de nabijheid van Hengelo!

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland