Zakelijk verblijf FAQ

Zakelijk verblijf

Overnachten

Hotel bij Enschede of Hengelo voor een zakelijke overnachting

U heeft een mooie klus in de omgeving van Twente en zoekt tijdelijke woonruimte voor uzelf en/of uw werknemers, met of zonder gezin. Een plek die rust en privacy biedt na een drukke dag werken, maar toch centraal ligt. De oplossing? Een zakelijk verblijf in de Hotel Appartementen, onderdeel van Bosvillapark Eureka.  

Bosvillapark Eureka biedt:

  • een rustige omgeving waar men kan ontspannen na een drukke dag werken in Twente;
  • gratis WiFi;
  • naast een eigen keuken in de bungalow de optie om ontbijt, lunch en diner te laten verzorgen;
  • voldoende mogelijkheden om actief bezig te zijn;
  • extra bungalows met wellnessfaciliteiten.

En: Villapark Eureka is door haar centrale ligging zeer geschikt voor een zakelijk verblijf. Grote steden als Hengelo, Enschede en Almelo liggen vlakbij en de A1 vindt u praktisch om de hoek. Met name voor werknemers die in Twente moeten werken, is deze tijdelijke woonruimte de perfecte oplossing.

Faciliteiten

In de buurt van onze Hotel Lodges vindt u goede eetgelegenheden en praktische vergaderfaciliteiten. Zo kunt u vergaderen én overnachten in dezelfde omgeving. En vergeet de ontspanning niet. In de nabije omgeving vindt u alles wat u nodig heeft. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste faciliteiten. Meer informatie over de faciliteiten in en rond ons park vindt u hier.

Contact

Geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven van onze Business Stays? Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen vrijblijvend een offerte op maat voor u opstellen.

Telefoonnummer: (074) 277 66 88
E-mailadres: info@hotel-lodges.nl

Zakelijk verblijf

Stel, u bent op zoek naar een zakelijk verblijf voor uw werknemers…

Zoover
ANWB
NBAV
Recron
Twente. Landgoed van Nederland