Onbezorgd op zorgvakantie

Zorgvakanties in Twente

Bungalows voor mindervaliden / MIVA vakantiewoningen

Extra ruime boshuizen en zorg op maat

Op Bosvillapark Eureka kun je terecht voor een vakantie met mindervaliden of mensen die net een beetje extra zorg nodig hebben. Onze luxe 5-sterren zorgbungalows zijn aangepast en daardoor toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast hebben wij een unieke samenwerking met de thuiszorgorganisatie Veertienrond waardoor wij ook alle zorg kunnen bieden die nodig is. Villapark Eureka heeft als eerste vakantiepark in Nederland het NBAV keurmerk voor aangepaste vakanties ontvangen.

 

 Aangepaste accommodaties

Onze aangepaste bungalows zijn zeer geschikt voor mindervaliden. De deuren zijn extra breed en daardoor rolstoeltoegankelijk en de douchehoek is ruim en drempelloos. De grote slaapkamer op de begane grond is voorzien van geheel elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. De bedden zijn voorzien van onrusthekken, en op verzoek plaatsen we een bedpapegaai. Heb je extra hulpmiddelen nodig zoals een tillift, douchebrancard, douchestoel, rolstoel, sta-op-stoel of rollator? Vraag het ons en wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst gereed staan in de zorgvilla. Daarbij zijn al onze aangepaste bungalows bereikbaar via verharde wegen.

 

Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen Bekijk onze aangepaste vakantiehuizen

Een vakantie op maat, dat geeft rust

Klein_rondje_zorg_rolstoel.webp
Vakantie voor het hele gezin

Door de zorg te delen is het hele gezin even uit de dagelijks sleur. Wil je met een deel van het gezin een stadje bezoeken, shoppen of gewoon even lekker op een terras zitten? Dan kan! Want de zorg is in goede handen. Op Bosvillapark Eureka kan het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie.

 

Vind hier je aangepaste boshuus Vind hier je aangepaste boshuus

 

Activiteiten

Als de zorg goed geregeld is, dan is het mogelijk om na te denken over activiteiten. Op deze pagina vind je rolstoelvriendelijke activiteiten bij ons in de buurt. Daarnaast is er op onze site veel informatie te vinden over de omgeving.

 

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Veertienrond

Dankzij de unieke samenwerking die wij hebben met de thuiszorgorganisatie Veertienrond kun je op Bosvillapark Eureka genieten van een heerlijke verzorgde vakantie. Tijdens je verblijf krijg je de beschikking over een persoonlijke en ervaren verpleegkundige die de zorg met je kan delen. Zij bieden eerstelijnszorg zoals fysiotherapie, ergotherapie en verschillende vormen van begeleiding. Ook is huishoudelijke verzorging en verpleging mogelijk. De zorg en de hulpmiddelen worden volledig naar jullie behoefte en wens ingevuld. Alles wat je nodig hebt wordt op het juiste moment gebracht en gehaald bij je boshuus.

 

Boek je aangepaste bungalow Boek je aangepaste bungalow

 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram