ANWB Keurmerk

ANWB keurmerk

voor erkenning en betrouwbaarheid

ANWB-Keurmerk

Het ANWB-keurmerk is een belangrijke erkenning voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het wordt toegekend aan vakantieparken die voldoen aan strenge normen op het gebied van faciliteiten, service en gastvrijheid. Wij hebben dit keurmerk ontvangen, wat aangeeft dat het park aan de hoge standaarden van de ANWB voldoet.

 

Ligging en omgeving

Het park bevindt zich in het prachtige Twentse landschap in Deurningen, Overijssel, Nederland. De omgeving wordt gekenmerkt door glooiende heuvels, bossen en pittoreske dorpjes. Gasten kunnen genieten van wandelingen, fietsroutes en natuurverkenning in de directe omgeving. Het nabijgelegen Landgoed het Hulsbeek biedt uitstekende mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.

 

Boshuizen

Onze boshuizen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een comfortabel verblijf. Wij bieden villa's aan met zelfs privé sauna's, bubbelbaden en stoomcabines. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid om een vakantie te boeken op een door de ANWB gekeurd vakantiepark.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram