Tarieven fietsverhuur

Fietsen door het Twentse coulisselandschap

Bij onze receptie kun je diverse fietsen huren. Fietsen zijn beschikbaar per dag of voor een hele week. Hieronder lichten wij de prijzen toe, voor extra informatie staan wij in de receptie voor je klaar.

Tarieven

In onze omgeving kun je heerlijk fietsen! Trek de natuur van Twente Rond, ontdek kleine stadjes als Ootmarsum of neem een kijkje in Duitsland. Dit alles kan gemakkelijk met een fiets van Bosvillapark Eureka. Bekijk hieronder de prijslijst voor de mogelijkheden:

 
  Per dag Per week
Dames-/herenfiets met 7 versnellingen € 9,50 € 45,00
E-bike sport (derailleur 9 versnellingen) € 24,50 € 122,50
Kinderfiets € 5,00 € 27,50
     
Mountainbike € 19,50 € 97,50
Kinder mountainbike € 9,50 € 45,00
     
Tandem € 19,50 € 97,50
Ouder kind tandem (vanraam) € 19,50 € 97,50
Duofiets (vanraam Fun2Go) € 37,50  
     
   
  • Het is mogelijk om een kinderzitje (voor of achter) bij te boeken voor € 5,00 per stuk.
  • Voor de E-bikes en de duofiets rekenen wij een borg van € 50,00.
  • Let op: fietsverhuur is alleen voor onze gasten.
   
     

Ontdek per fiets de Twentse natuur!

Groot_rondje_website.webp
Onze fietsen

Wij bieden vele soorten fietsen om het voor iedereen mogelijk te maken om Twente per fiets te ontdekken. Onze standaard fietsen van het merk Batavus bieden wij in zowel dames als heren variant en beschikken over 7 versnellingen. Toch liever een elektrische fiets? Wij bieden elektrische fietsen van het merk Merida met 9 versnellingen en bij regulier gebruik een actieradius van 80-125 km. Voor kinderen bieden wij verschillende fietsen en kijken wij graag mee voor een fiets op maat.

 

Mountainbikes

Aangrenzend aan het park, op landgoed het Hulsbeek, bevinden zich vele mountainbike routes. Wij verhuren zowel mountainbikes voor volwassen als voor kinderen. De mountainbike route op het Hulsbeek heeft een lengte van 7,3 kilometer en kent de moeilijkheidsgraden gemiddeld en moeilijk. Lees hier alles over deze route.

 

Tandems en duofiets

Om samen op pad te gaan bieden wij tandems, ouder kind tandems en een duofiets aan. Bij de ouder kind tandem zit je als ouder achterop de fiets waardoor je altijd goed zicht hebt op je kind en op de weg.  Op de duofiets kunnen twee personen naast elkaar zitten. Beide fietsers hebben een stuur, echter bestuur je alleen met het linker stuur het voorwiel. De bijrijder hoeft zich geen zorgen te maken over de besturing en kan daarom onbezorgd genieten van de Twentse natuur. De duofiets is een veelgebruikte fiets om samen met een persoon met een beperking op stap te kunnen gaan.

 

 

Gallery open icon Bekijk fotogalerij

Bijzondere fietsen

Het is mogelijk om bijzondere soorten fietsen te huren en te laten bezorgen op ons park. Dit kan via het bedrijf Actief Twente. Zij bieden vele soorten fietsen aan. Vraag bij onze receptie naar de mogelijkheden, wij vertellen je er graag meer over!

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram