Zorgeloos genieten

Zorg bij Villapark Eureka

vakantie voor het gehele gezin

Zorgvakanties

Bosvillapark Eureka is er voor iedereen: van mindervaliden tot mensen die net dat beetje extra zorg nodig hebben. Onze luxe 5-sterren zorgbungalows zijn volledig aangepast en toegankelijk. In samenwerking met Veertienrond bieden we uitgebreide zorgfaciliteiten. En als kers op de taart: we zijn het allereerste vakantiepark in Nederland met het NBAV-keurmerk voor aangepaste vakanties! Bel ons gerust voor specifieke zorgvragen of om een zorgbungalow te boeken. Of nog beter, kom langs en ontdek onze accommodaties zelf.

 

Bij specifieke zorgvragen en het boeken van een zorgbungalow vinden we het prettig als we even samen telefonisch contact hebben, zodat wij alle mogelijkheden met jullie kunnen bespreken. Ook is iedereen natuurlijk van harte welkom om vooraf even een kijkje te komen nemen. Bel dan wel even van tevoren zodat wij zeker weten dat er een zorgbungalow vrij is die je van binnen kunt bekijken. 

Door de zorg te delen is het hele gezin even uit de dagelijks sleur. 

Klein_rondje_zorg_rolstoel.webp
Aangepaste accommodaties

Onze bungalows zijn speciaal ontworpen voor mindervaliden. De deuren zijn extra breed, waardoor ze rolstoeltoegankelijk zijn, en de douchehoek is ruim en drempelloos. In de grote slaapkamer vind je volledig elektrisch verstelbare hoog/laag bedden. Heb je extra hulpmiddelen nodig, zoals een tillift, douchebrancard, douchestoel, rolstoel of rollator? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat deze bij aankomst klaarstaan in de zorgvilla. Bovendien zijn al onze aangepaste bungalows bereikbaar via verharde wegen. 
 

Vakantie voor het hele gezin

Deel de zorg en ontsnap samen aan de dagelijkse sleur. Of je nu met een deel van het gezin een stadje wilt bezoeken, wilt shoppen of gewoon lekker op een terras wilt zitten, het kan allemaal! De zorg is in goede handen. In onze mindervaliden / MIVA vakantiehuizen kan het hele gezin genieten van een welverdiende vakantie.

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Veertienrond - Ontzorgers

Tegenover Villapark Eureka is Veertienrond gevestigd. Gasten krijgen bij Veertienrond zorg op maat. Veertienrond is opgezet door Francis Boers en Jolanda Wegman. Zij willen dat de zorg weer gaat draaien om datgene waar het écht om gaat: om mensen.
Veertienrond heeft korte lijnen, je bereikt direct de juiste persoon. Stem direct af met Francis of Jolanda welke zorg er nodig is tijdens het verblijf bij Villapark Eureka.

 

Veertienrond
Geerdinksweg 89 7555 DJ Hengelo (ov)
Jolanda Wegman: 0648540205 | Francis Boers: 0642003342
E-mail: info@veertienrond.nl | www.veertienrond.nl

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram