Over ons...

Middenin de Twentse natuur

Eureka!

Over Villapark Eureka

Gelegen tussen de bomen, in de schitterende natuur van Noord-Oost Overijssel, vind je ons Villapark Eureka. In de nabijheid zijn leuke dorpjes te bezichten zoals bijvoorbeeld Ootmarsum, Denekamp en de Lutte. Meer interesse in steden? Enschede, Oldenzaal en Hengelo liggen op korte rijafstand. En wat te denken van de Duitse steden zoals Bad Bentheim en Münster?

 

Van houten zomerhuisjes naar luxe bosvilla's

Een warm welkom, een kop koffie, een praatje en vooral genieten van rust, privacy en natuur. Meer dan 50 jaar geleden was dit het doel dat wij voor ogen hadden. We wilden een luxe bosvillapark realiseren waar gasten zich thuis voelen. Een plek midden in de natuur waarvan mensen zeggen: Eureka! 

"Hier hopen wij nog vele malen terug te komen.

Echt een TOP-park!"

Banner4.jpg
Modern, maar toch ook authentiek

Nu, een halve eeuw later, kunnen we vol trots zeggen dat dit gelukt is. We gingen van 4 houten zomerhuisjes naar 55 luxe bosvilla’s, van olielampjes naar stroom en van 7.000 vierkante meter naar 16 hectare grond. Het familiebedrijf is overgegaan van vader op zoon, de bosvilla’s zijn voorzien van alle denkbare luxe, de gratis WiFi is niet meer weg te denken en ook voor onze mindervalide gasten hebben wij de nieuwste voorzieningen. We gaan met de tijd mee, maar verliezen de authenticiteit en de kleinschaligheid daarbij zeker niet uit het oog.

 

Rust en natuur

Bosvillapark Eureka is, en blijft, een 5 sterren vakantiepark waar rust en natuur centraal staan. We hebben een prachtige locatie aan de rand van landgoed Het Hulsbeek en onze gasten hebben volop mogelijkheden om de omgeving te ontdekken. Op Het Hulsbeek, maar ook op het park zelf, want de eekhoorntjes en vogels zijn vaste bezoekers bij de vakantiehuizen.

Je bent welkom!

We nodigen je van harte uit om eens langs te komen. We vertellen graag meer over ons park en over de mogelijkheden. En niet te vergeten: de koffie staat altijd klaar! 

 

Meer informatie over onze bosvilla’s, de voorzieningen en al het andere waar we in de afgelopen 50 jaar hard voor gewerkt hebben, staat ook op deze website.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram