Receptie

Koffie staat klaar!

in het hart van ons park

Receptie Villapark Eureka

Het receptiegebouw vormt het kloppende hart van het park. Hier kun je terecht voor een gezellig praatje, een heerlijk kopje koffie en elke ochtend een krantje.

 

Heb je vragen over leuke musea of mooie fietsroutes? Bij ons kun je terecht voor tips over de omgeving en al je andere vragen. Bovendien horen we graag van je als er iets niet in orde is of als je iets mist. We zullen er dan voor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

In onze receptie hebben we ook veel foldermateriaal over de omgeving. Je kunt dit allemaal rustig bekijken terwijl je geniet van een gratis kopje koffie of thee. En als je even wilt ontspannen, mag je gratis gebruikmaken van onze massagestoelen.

 

Verder bieden we bij de receptie fietsverhuur, DVD’s, boeken, minigolfclubs, fietskaarten, de dagelijkse krant, handdoekenpakketten en nog veel meer aan!

 

Openingstijden receptie
maandag t/m zaterdag van  09.00 -17.00 uur

zondag van 10.30 -17.00 uur. 

 

"Hier hopen wij nog vele malen terug te komen.

Echt een TOP-park!"

Klein_rondje_koeien_bij_Eureka.webp
Midden in de Twentse natuur

Villapark Eureka, verscholen te midden van de betoverende Twentse natuur, is een oase van rust en avontuur. Ontdek pittoreske dorpjes zoals Ootmarsum, Denekamp, en De Lutte. Voor de stadsliefhebbers liggen Enschede, Oldenzaal, en Hengelo op een steenworp afstand. En laten we vooral de Duitse steden Bad Bentheim en Münster niet vergeten!

Gallery open icon Bekijk fotogalerij
Rust en natuur

Bosvillapark Eureka is een betoverend 5-sterren vakantiepark, waar rust en natuur hand in hand gaan. Gelegen aan de rand van landgoed Het Hulsbeek, biedt het onze gasten talloze mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Of je nu op Het Hulsbeek zelf bent of op het park, de eekhoorntjes en vogels zijn trouwe bezoekers bij de villa’s. 

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram