Bijzondere gasten

Crew "The Addams Family" op Villapark Eureka

1e rang meegenieten!

Wat hebben wij genoten de afgelopen weken! En wat is het resultaat schitterend geworden. En wat was het moeilijk om het geheim te houden. Wij mochten, met alle medewerkers van Villapark Eureka, zelfs 1e rang meegenieten van het resultaat. Maar nu mogen wij het vertellen...

 

De hele cast en crew van de schitterend musical 'The Addams Family' was bij ons te gast in november 2018. Twee weken lang hebben zij kunnen genieten van de luxe en rust van Eureka na lange dagen van hard werken aan de musical. En wij hebben genoten van hun aanwezigheid.

 

TEC-Entertainment, Johnny, Pia, Tony, Marjolein, Martijn, Irene, Raymond en alle andere cast- en crew-leden: heel hartelijk dank voor jullie gezellige aanwezigheid en veel succes in het land met de musical 'The Addams Family'!


Dank jullie wel!

 

In het onderstaande krantenartikel blijkt dat ook Johhny Kraaijkamp het erg fijn heeft gehad op ons park. Wat leuk om te lezen!

Wilt u ook de musical bezoeken? Ze toeren momenteel door het land! Kijk hier meer informatie.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram