Villapark Eureka

Fotowedstrijd herfst 2018

Fotowedstrijd Villapark Eureka

Het is herfst. In Villapark Eureka is dat goed te zien. Langs de paden groeien nu mooie paddenstoelen, overal liggen eikels en dennenappels. De koolmezen, roodborstjes en eksters vliegen volop in het rond. En regelmatig zien we een eekhoorn voorbij rennen met een eikeltje in zijn bek. Dat levert mooie plaatjes op. Die zien wij graag. Daarom organiseren we dit najaar een fotowedstrijd. 

 

Als je deze herfst meedoet aan de fotowedstrijd* van Villapark Eureka, maak je kans op een gratis verblijf in een luxe villa! Lijkt je dat wat?

 

Stuur dan je mooiste herfstfoto, bij voorkeur in een zo hoog mogelijke resolutie, minimaal 1mdb, via www.wetransfer.nl naar marketing@villapark-eureka.nl. Wil je de inzenden voor 30 november 2018?

 

We zullen regelmatig een selectie van de ingezonden foto's plaatsen op onze facebookpagina https://www.facebook.com/VillaparkEureka/

 

Onder alle inzenders verloten we een midweek of weekend in een luxe familievilla voor 10 tot 12 personen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en de datum van het gewonnen verblijf wordt in overleg bepaald, afhankelijk van de beschikbaarheid.   

"De koolmezen, roodborstjes en eksters vliegen volop in het rond."

opgemaakte-bedden.jpg
Voorwaarden fotowedstrijd Villapark Eureka
 • De deelnemer verklaart expliciet de ingezonden opname zelf te hebben gemaakt en de auteursrechten niet te hebben verkocht of aan derden te hebben gegeven.
 • De deelnemer verklaart expliciet toestemming te hebben van de op de inzending zichtbare personen.
 • De foto is genomen op Villapark Eureka of in de prachtige natuur in Twente.
 • Bij deelname aan deze wedstrijd geef je ons toestemming uw foto te gebruiken voor gebruik op onze website, op Twitter, op Instagram, op onze Facebookpagina of in andere uitingen van Villapark Eureka, zoals onze brochures.
 • De deelnemer mag maximaal drie digitale foto's posten per persoon.
 • De ingezonden foto moet betrekking hebben op de herfst in Twente, indien de foto niet passend is, behoudt Villapark Eureka het recht de foto te verwijderen.
 • De foto's mogen beperkt bewerkt worden.
 • Toegestaan zijn bewerkingen als uitsnede maken, verscherpen, contrast, helderheid, schaduwen, hooglichten en witbalans aanpassen. Ook het wegpoetsen van vuiltjes en vlekjes is toegestaan.
 • Niet toegestaan is het clonen van elementen uit andere beelden, het verwijderen van beeldbepalende elementen uit het ingezonden beeld, teksten of passepartouts toevoegen
 • Foto’s mogen niet artistiek bewerkt zijn. Dus geen creatieve filters. Het gaat om pure foto’s en niet om digitale kunst.

 

 • Door deelname aan de fotowedstrijd verleent de deelnemer aan Villapark Eureka het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door Villapark Eureka. Hieronder vallen in ieder geval: de website www.villapark-eureka.nl, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, brochures en andere uitingen van Villapark Eureka. De naam van de auteur wordt, daar waar mogelijk, bij plaatsing vermeld, mits bij ons bekend.
 • Ingezonden foto’s zijn openbaar en toegankelijk voor alle facebook bezoekers. Villapark Eureka kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het gebruik van ingezonden foto’s door derden.
 • Villapark Eureka is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken in al haar media en publicitaire uitingen.
 • De deelnemer vrijwaart Villapark Eureka voor claims van derden die pretenderen auteursrechthebbende te zijn.
 • De deelnemer vrijwaart Villapark Eureka voor claims van geportretteerden.
 • Prijzen worden niet in geld uitgekeerd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Ingezonden foto’s kunnen niet worden teruggetrokken uit de competitie. Aanstootgevende foto’s worden gediskwalificeerd.
 • De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
Diverse luxe Bungalows 

Op Bosvillapark Eureka vind je diverse soorten villa's die de perfecte accommodatie vormen voor een weekend of midweek relaxen en vakantie. Zo hebben we villa’s voor 4 tot 6 personen, maar ook grote familievilla's voor 10 tot 12 personen. Al onze villa’s zijn ruim opgezet en liggen vrijstaand in een bosrijke omgeving. Ze beschikken over een grote woonkamer, ruime keuken en groot terras met luxe tuinstoelen. De keuken is voorzien van een compleet inventaris, waaronder vaatwasser, magnetron, oven en koelkast. De luxere villa's zijn bovendien voorzien van infrarood sauna, finse sauna en/of bubbelbad.

 

Wandelen en fietsen vanuit de villa 

Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving van waaruit je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Zo vertrekken er vanaf het park twee wandelroutes, die over het Landgoed het Hulsbeek lopen. Verder kun je mooi wandelen door de natuurgebieden in Twente. Bijvoorbeeld langs de Dinkel in het Lutterzand, langs bronnen en molens in het Springendal of door de bossen bij het Lonnekermeer.

 

Fiets je graag, dan kun je gebruik maken van de uitgezette routes die in de villa liggen. Of maak gebruik van het knooppunten netwerk Twente. Hiermee is het vakantiepark aangesloten op een groot aantal fietsroutes. Zo kun je fietsen naar het Stift in Weerselo, naar het kunststadje Ootmarsum of naar kasteel Twickel in Delden.

 

Ook leuk met kinderen 

Op het park is voor kinderen van alles te beleven. Zo vind je op het park twee grote speeltuinen en diverse kleine speeltuintjes, zijn er trampolines, tafeltennistafels en een midgetgolf. Het bungalowpark ligt in een bosrijke omgeving waar kinderen elke dag weer lekker kunnen ravotten, struinen in de natuur en speuren naar de leukste outdoor speelplekken. Maakt u er een familieweekend van, kijk dan eens bij onze familievilla's voor 10-12 personen

 

* Winnaars van deze fotowedstrijd ontvangen persoonlijk bericht. Het te winnen arrangement, een midweek of weekend in de 10-12 persoons luxe villa zal in overleg met de winnaar gepland worden. Daarbij houden we rekening met de beschikbaarheid van deze grote familievilla's, waarschijnlijk valt het verblijf buiten de schoolvakanties in oktober, november, december, januari of februari.

Bij ons is het echt vakantie!

 • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
 • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
 • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
 • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
 • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram