Reiniging ballenbak

Een mooi reinigingscertificaat

Afgelopen weekend was het weer tijd voor de jaarlijkse reiniging van onze ballenbak!

 

Speelsouterain

In de receptieruimte van Eureka hebben we beneden een heel groot  speelsouterain met onder andere Oud-Hollandse spelen en een mooie, grote ballenbak. Het is een favoriete plek voor jonge avonturiers.

 

Reiniging

Afgelopen weekend hebben we de ballenbak grondig gereinigd en gedesinfecteerd. We zijn blij te kunnen melden dat deze nu weer klaar is voor speelplezier! Met een mooi reinigingscertificaat op zak, kunnen kinderen veilig duiken, springen en spelen tussen de kleurrijke ballen.

 

Kom ook spelen in de ballenbak!

Ben je op zoek naar een vakantie vol avontuur, plezier en natuur? Gelegen midden in de prachtige Twentse natuur, bieden wij een scala aan speelmogelijkheden voor jong en oud. En dat vanuit je heerlijke boshuus.

 

Bekijk onze mogelijkheden! Bekijk onze mogelijkheden!

"In de kleurrijke ballenbak duik je in een oceaan van vrolijkheid en avontuur"

Villapark Eureka biedt niet alleen twee overdekte speeltuinen van maar liefst 600 m², maar ook trampolines, een speelsouterrain en toegang tot recreatiegebied Het Hulsbeek op loopafstand. Hier kunnen kinderen zich uitleven in een waterspeeltuin, een klimbos en een zwemmeer met zandstranden. Kortom, een heerlijke plek voor ontspanning, rust en privacy in de natuur, waar ook aan de kleintjes wordt gedacht!

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram