Gouden Zoover Award 2018!

Een 9,5 voor Eureka

Op donderdag 10 januari 2019 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Villapark Eureka won de Gouden Zoover Award 2018 en behoort daarmee tot de beste tien vakantieparken van Nederland. We zijn zelfs uitgeroepen tot het derde vakantiepark van Nederland! Dank je wel voor al jullie mooie beoordelingen.

 

Een 9,5 voor Eureka

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top vijf van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. De consument beoordeelde Villapark Eureka met een waarderingscijfer 9,5. Familie Nieuwenhuis, eigenaar van het villapark: “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken er elke dag aan om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award!”

 

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2018 worden meegenomen.

Willen jullie ook een review schrijven over Villapark Eureka? Dat kan hier!

“We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten.

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram