Lente in Twente

Lente in Twente

Lange wandeltochten en Twentse tradities

De lente

De natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Aan de bomen komen mooie frisse bladeren en de vogels fluiten vrolijk hun lenteliedjes.

In Twente kun je genieten van prachtige wandelingen of fietstochten door de bossen en over het typische coulissenlandschap. Misschien spot je wel een ree of een konijntje dat nieuwsgierig zijn kopje boven het malse gras uitsteekt.

 

De lente brengt ook gezelligheid met zich mee. De terrassen zitten vol met mensen die genieten van de eerste zonnestralen. Op de markt vind je kraampjes vol verse aardbeien, asperges en andere seizoensproducten. 

Kortom, de lente in Twente is een tijd van verwondering, vernieuwing en vreugde. Een seizoen om te koesteren en te beleven. 

 

Villapark Eureka beleven in de lente? Boeken is bij ons heel gemakkelijk. Kijk snel hier voor de beschikbaarheid en de prijzen.

"Lente, als de vogels de plek van je

wekker overnemen"

Klein_rondje_vogel_in_het_voorjaar.webp
Het Hulsbeek en de lente

Villapark Eureka is gelegen aan de rand van Het Hulsbeek. Op dit prachtige landgoed kun je heerlijk wandelen en lange fietstochten maken. Het Hulsbeek, een oase van rust en groen en ze verwelkomt de lente met open armen.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de lente bruist het op Het Hulsbeek en in Twente van de activiteiten. Denk aan de Paasvuren met Pasen en de Hemelgames tijdens Hemelvaart. Kortom, de lente is een seizoen waarin verveling geen kans krijgt! 

Geniet van het voorjaar en de schoonheid van Villapark Eureka, Het Hulsbeek en Twente! 

Gallery open icon Bekijk fotogalerij

Bij ons is het echt vakantie!

  • Al meer dan 50 jaar hét vakantiepark midden in de Twentse natuur.
  • Al drie jaar verkozen tot beste vakantiepark van Nederland.
  • Al drie keer bekroond met een gouden Zoover Award en beoordeeld met 9,5+.
  • Vakantie op maat, met een persoonlijke benadering en geheel volgens úw wensen.
  • 5 sterren luxe: grote villa’s, moderne inrichting, volop wellnessmogelijkheden en veel rust en ruimte rondom de accommodaties.

Instagram